Audi A6 Limousine

Al verkrijgbaar vanaf
€ 50.675,-

De Audi A6 van Bourguignon, dé Audi dealer in Leeuwarden en Dokkum!

Meteen alle uitvoeringen en opties bekijken van de Audi A6 Limousine bij Bourguignon? Download hier de brochure
Of een auto de perfectie benadert, hangt af van de som der delen. Zult u elke dag opnieuw onder de indruk zijn van alles wat hij te bieden heeft? De Audi A6 Limousine beschikt over vooruitstrevende technologieën, blinkt uit door hun rijeigenschappen en combineert sportiviteit met elegantie. Kom hem bekijken bij Bourguignon, uw Audi dealer in Leeuwarden en Dokkum.

Debuut quattro voor Audi A6 met viercilindermotor 

Voor het eerst is quattro permanente vierwielaandrijving leverbaar op een A6 met viercilindermotor. Per direct is de 185 kW/252 pk sterke Audi A6 2.0 TFSI S tronic namelijk ook in combinatie met quattro te bestellen.

Tot dusver was quattro permanente vierwielaandrijving bij de Audi A6 Limousine en Avant enkel voorbehouden aan de 3.0 TDI en 3.0 TDI BiT zescilinder diesels, de 3.0 TFSI zescilinder benzine en de Audi S6, voorzien van de 4.0 TFSI V8. Nu breidt Audi het quattro-aanbod voor de A6 verder uit door het all-wheel-drive systeem voor het eerst ook op een A6 met viercilindermotor aan te bieden.

Stabiel en extra grip
De extra tractie die quattro biedt, uit zich ondermeer in een acceleratie vanuit stilstand naar 100 km/u in 6,5 seconden, wat tweetienden van een seconde sneller is dan de versie zonder quattro. Daarnaast zorgt quattro vierwielaandrijving voor een stabielere wegligging, zeker onder natte condities. Voorzien van quattro mag de Audi A6 Limousine/Avant een geremde aanhanger van 1.600 kg trekken.

Exterieur

Duisternis is een kwestie van interpretatie. Met de optionele Audi Matrix LED-koplampen lijkt het in het donker of het overdag is. De nieuwe koplamptechnologie produceert een lichtkleur die die van daglicht benadert. Bochten zijn vroeg te zien. Uw Audi A6 past de lichtverdeling bovendien aan andere voertuigen aan. Dit kan dankzij het gebruik van sensoren, een camera en dimbare LEDs.

1920x1080_AA6_D_141005jpgresizemaxWidth1180.jpg

Interieur

Bij de meeste verkeersongevallen speelt de menselijke factor een doorslaggevende rol. Dankzij moderne assistentiesystemen kunnen de gevolgen van een ongeval minder ernstig uitvallen. Audi ondersteunt u onder het rijden met geavanceerde technologieën. Deze assistentiesystemen werken met elkaar samen, waardoor ze nog effectiever zijn en uw rit nog aangenamer is.

AA6_D_141024jpgresizemaxWidth1180.jpg

Exclusief comfort

De Audi A6 Limousine is vernieuwd. Zo is het design van de singleframe grille, koplampen, luchtinlaten en bumpers gewijzigd. Onder de motorkap liggen nieuwe motorvarianten, waardoor de A6 nog zuiniger en krachtiger is. In de voorwielaangedreven versies is de multitronic automaat vervangen door een volledig nieuw ontwikkelde S tronic transmissie. Ook nieuw is dat MMI navigatie plus inclusief MMI touch nu op een nieuw platform draait op basis van de Nvidia Tegra 30 grafische processor. De internetverbinding Audi connect werkt nu via 4G.

U wilt graag een proefrit maken? Neem dan snel contact op met Bourguignon, uw Audi dealer in Leeuwarden en Dokkum!

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is?
Vul hier uw kenteken in:

Financier deze Audi A6 Limousine

€ 50.675

€ 38.006

Het slottermijn is afhankelijk van looptijd en leeftijd van de auto. Calculatie is een indicatie

Uw maandlasten:
€ 565

Prijs
€ 50.675,-

Financieren P/mnd
€ 565,-

Inruilvoorstel model aanvragen

 
 
 
 
 
 
 
 

Prijs
€ 50.675,-

Financieren P/mnd
€ 565,-

Proefrit model aanvragen

 
 
 
 

Prijs
€ 50.675,-

Financieren P/mnd
€ 565,-

Offerte model aanvragen

 
 
 
 
 

Prijs
€ 50.675,-

Financieren P/mnd
€ 565,-

Financieringsofferte model aanvragen