Header_Bourguignon_Verzekering

Bourguignon Verzekeringen

Voor elke portemonnee de juiste verzekering.

Bereken je scherpste premie!

Autoverzekering

Voor iedere portemonnee een echte Bourguignon Autoverzekering. Of je nu op zoek bent naar een uiterst betaalbare autoverzekering voor bijvoorbeeld een occasion of een zeer complete all risk autoverzekering voor je nieuwe auto. Bij Bourguignon Verzekering heb je voor elke portemonnee de juiste verzekering. Bereken hier eenvoudig jouw premie.

Over Bourguignon Verzekeringen

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft eind 2019 de vergunning voor de verkoop van verzekeringen toegekend aan Bourguignon. Per 1 januari 2020 heeft Bourguignon Verzekeringen een overeenkomst met Allianz Benelux gesloten die exclusief is voor klanten van Bourguignon. Hierdoor is Bourguignon ook op dit gebied jouw ideale partner. Waarom interessant voor jou? 

Uiterst scherpe premie

Allianz is één van de grootste verzekeringsmaatschappijen ter wereld en gespecialiseerd in autoverzekeringen. Als Duitse verzekeraar kennen ze de producten van Duitse automerken maar al te goed. Dit leidt voor jou tot een uiterst scherpe premie die concurreert met bekende internet-verzekeraars, maar dan wél met de service van Bourguignon.

Geen eigen risico, wel direct vervangend vervoer

Bij andere verzekeringen heb je vrijwel altijd een eigen risico bij reparaties. Bij Bourguignon heb je geen eigen risico wanneer Bourguignon de reparatie uitvoert (m.u.v. een vrijwillig hoger eigen risico). Tevens krijg je direct vervangend vervoer aangeboden voor de tijd dat jouw auto hersteld wordt.  Maak je keuze bij de berekening van jouw premie.

100% originele onderdelen

Bourguignon Verzekeringen garandeert dat jouw auto altijd wordt hersteld met originele onderdelen. De verzekeraar maakt hier geen bezwaar tegen via Bourguignon.

Aanschafwaarde garantie

Voor occasions kun je tot 3 jaar de aanschafwaarde verzekeren (geteld vanaf de aankoopdatum). Voor nieuwe auto’s kun je kiezen voor een nieuwwaarde regeling tot 5 jaar na de aankoopdatum. Maak je keuze bij de berekening van je premie.