Audi A5 Sportback

Al verkrijgbaar vanaf
€ 43.670,-

Emotie en gebruiksgemak:

de Audi A5 Sportback.

De Audi A5 Sportback oogt atletisch, is elegant en ook nog eens praktisch. Anders gezegd: sportieve avant-garde gaat hier feilloos samen met de ruimte van een sedan. Moderne technologieën en innovatieve assistentiesystemen garanderen daarbij het belangrijkste: rijplezier voor u.

Tijdelijk wordt de Audi A5 standaard met automaat geleverd.

Comfortabel ruimtewonder

In de grote kofferbak van de A5 Sportback is plek voor 480 liter aan bagage. Voor nog meer ruimte is de achterbank in drie delen neerklapbaar. Dankzij de standaard elektrisch bedienbare achterklep is in- en uitladen extra gemakkelijk. Tegen meerprijs werkt dit ook met een voetzwaai onder de bumper.

Elegant en sportief

De karakteristieke, golvende lijn over de flank is een beeldbepalend ontwerpkenmerk. Deze driedimensionale schouderlijn is belangrijk voor de elegante uitstraling van de A5 Sportback. De carrosserie speelt hiermee als het ware met licht en schaduw. De stevig aangezette spatborden benadrukken het quattro-dna. Aan de achterkant vallen de scherp getekende horizontale lijnen en de grote achterklep op. De Audi A5 Sportback heeft een eigen karakter.

Markant

De aerodynamisch gevormde buitenspiegels staan sportief op de portierranden. De markante chroomafwerking met S line-logo's is onderdeel van het S line pakket.

Glazen panoramadak

Het optionele glazen panoramadak is volledig te openen en zorgt zo voor een zee van licht in het interieur.

Compromisloos premium

Van de ergonomisch gevormde sportstoelen via het aan de onderkant afgevlakte optionele S line sportstuurwiel tot aan de mogelijkheid om het interieur helemaal volgens eigen wensen aan te kleden – elk detail telt en dat is precies waarom een Audi maatwerk is dat u altijd blijft waarderen.

Innerlijke waarden

Uw A5 Sportback is tot in detail te personaliseren. U begint met de keuze voor een uitvoering, sport of design. Vervolgens kiest u een pakket dat de eigenschappen van uw auto versterkt, bijvoorbeeld S line voor de A5 Sportback sport of de Audi design selection op basis van de A5 design.

Compromisloos exclusief

Chique, zakelijk, sportief of zelfs flamboyant: de interieurambiance bepaalt u helemaal zelf. De uitrusting is in hoge mate te personaliseren. Zit in het reguliere aanbod van standaarditems en opties niet wat u zoekt, dan zijn er altijd nog de specialisten van Audi Sport GmbH die onder het label Audi exclusive vrijwel elke autowens vervullen.

Zit als gegoten

Het stoeltype, de bekledingsoort en de kleur daarvan zijn beeldbepalend voor het interieur. Een uitgelezen kans om de A5 Sportback op uw wensen af te stemmen en een uniek exemplaar te creëren.

Voelbare perfectie

De decoratielijsten zijn er met pianolak en van koolstofvezel, aluminium en hout. Deze panelen geven het interieur van uw auto nog meer cachet. Uw eigen smaak bepaalt het karakter.

Blijf in verbinding

Van het telefoonhoesje voor draadloos opladen en de ergonomisch perfect gevormde transmissiehendel tot aan de ronde draai-/drukknop met touchpad voor de bediening van MMI navigatie plus is sprake van technisch raffinement, een compromisloos goede afwerking en subtiele elegantie.

De toekomst recht voor u

Zorg voor overzicht met de Audi virtual cockpit. De navigatiekaart, infotainmentgegevens en Audi connect-toepassingen verschijnen haarscherp op het digitale instrumentarium. Switch met een druk op de knop tussen de weergave met grote of kleine snelheidsmeter en toerenteller. Ook prettig onderweg: de Audi smartphone interface om telefoonapps via het autoscherm te gebruiken.

Uw rijbeleving, geüpdatet

 

Behalve een iconisch design en gebruiksgemak biedt de Audi A5 Sportback ook een intuïtieve rijbeleving. De nieuwste infotainment- en assistentiesystemen maken de toekomst nu al werkelijkheid.

Assistentiepakket Tour

Een combinatie van assistentiesystemen die vooral tijdens langere ritten tot hun recht komen. Inbegrepen zijn adaptive cruise control met fileassistent, Audi active lane assist, Audi pre sense front, de afslag- en uitwijkassistent en verkeersbordherkenning.

adaptive cruise control met stop & go-functie

Deze cruisecontrol houdt niet alleen de snelheid vast, maar kan ook zelf remmen en optrekken om voldoende afstand tot de voorligger te houden. De aanvullende stop & go-functie is aanwezig in combinatie met S tronic of tiptronic automatische versnellingsbak. De auto kan dan zelf afremmen tot stilstand en daarna weer wegrijden. Handig in fileverkeer.

Audi pre sense

Audi pre sense herkent gevaar voordat het ontstaat. En grijpt in als dat nodig is. Er volgt dan een waarschuwing voor een mogelijke botsing en de auto remt automatisch af.

Afslagassistent

Als de auto tijdens linksaf slaan tegemoetkomend verkeer of ander mogelijk gevaar detecteert, volgt (binnen de technische beperkingen) een automatische remingreep.

Predictive efficiency assist

De voorspellende efficiency-assistent past de snelheid aan aan wat komen gaat, bijvoorbeeld een bebouwde kom, rotonde of helling. De techniek haalt de benodigde info uit het navigatiesysteem. Door gas te minderen of uit te rollen, helpt de auto met brandstof besparen.

Hoogwaardige uitrustingsopties

Het exclusieve comfort is voelbaar op de voor- en achterstoelen: hoogwaardige materialen en eersteklas vakmanschap. Bijvoorbeeld met de Audi-designkeuze en de sportstoelen aan de voor- en achterzijde in fijnleer fijn leer in fraai Arrasrood.

Wil je meer weten over de AUDI A5 Sportback? Kom dan langs bij Bourguignon, of neem contact met ons op.

Privélease deze Audi al voor € 682*

  • Wegenbelasting
  • Pechhulp
  • Reparatie en onderhoud
  • All risk verzekering
  • Bandenservice
  • Rente en afschrijving

* Prijs op basis van 10.000 km p/jaar - 48 maanden

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is?
Vul hier uw kenteken in:

Financier deze Audi A5 Sportback

€ 43.670

€ 32.753

Het slottermijn is afhankelijk van looptijd en leeftijd van de auto. Calculatie is een indicatie

Uw maandlasten:
€ 487

Prijs
€ 43.670,-

Financieren P/mnd
€ 487,-

Inruilvoorstel model aanvragen

 
 
 
 
 
 
 
 

Prijs
€ 43.670,-

Financieren P/mnd
€ 487,-

Proefrit model aanvragen

 
 
 
 

Prijs
€ 43.670,-

Financieren P/mnd
€ 487,-

Offerte model aanvragen

 
 
 
 
 

Prijs
€ 43.670,-

Financieren P/mnd
€ 487,-

Financieringsofferte model aanvragen