201908-audi-a4-limousine-03.jpg

A4 Limousine

Een sportief statement: de Audi A4 Limousine

 • Kopen v.a.

  € 50.671,-

 • Private lease v.a.

  € 832,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 488,-

 • Bijtelling

  22 %

Sportiviteit als handelsmerk

Het evenwichtige lijnenspel van Audi A4 Limousine maakt op iedereen indruk. Dit is een sportief ontwerp met een geraffineerde look en een prestigieuze uitstraling.

Exterieur

Door het moderne carrosseriedesign oogt de Audi A4 Limousine sportiever dan ooit.

Interieur

Een ruim en comfortabel interieur waarvan u de aankleding en uitstraling in hoge mate zelf bepaalt.

Een eigen stijl

De Audi A4 Limousine is sportief en blinkt uit door zijn prestigieuze karakter. Het uitgebalanceerde ontwerp benadrukt de dynamische quattro-elementen. De brede spatborden, naar achteren oplopende lijn onderaan de flanken en grote wielen verlenen deze bolide een vlotte uitstraling.

De Boodschap is duidelijk

De grote singleframe-grille en ledkoplampen zorgen voor een herkenbare Audi-uitstraling.

Een sterk ontwerp

De afwerking van de onderbumper inclusief trapezium uitlaatmonden verdient het predicaat ‘sportief’.

Lampen met een verhaal

De optionele matrix-ledkoplampen werken met grootlicht dat om tegenliggers heen schijnt. Bij het afsluiten of openen van de deuren vertonen de koplampen een dynamische lichtanimatie.

Sportieve wielen

De afgebeelde auto is voorzien van Audi Sport 5-arm Torsio lichtmetalen velgen.

Sportieve accenten

Voeg net zoveel sportiviteit toe als u zelf wenst. Zo is de afgebeelde A4 Limousine onder meer voorzien van een briljantzwart dak, zwarte exterieuraccenten en hoogglans zwarte Audi-ringen en typeplaatjes. Op de achterklep zit een carbon spoilerrand en ook de spiegelkappen zijn van dit hightech materiaal. Onderaan de achterdeuren ziet u briljantzwarte Audi-ringen. De glansgedraaide mat titaniumgrijze wielen zijn van Audi Sport. Dit 5-V-spaak stermodel is 19 inch groot. Goed zichtbaar zijn de rode remzadels.

Een ruim en uitstekend gebouwd interieur

Het interieur van de Audi A4 Limousine is ruim en licht van opzet. De doorlopende ventilatieroosters met chroomaccent benadrukken de breedte van het ontwerp.

Praktisch en elegant

Opbergvakken tussen de voorstoelen en in de portieren bieden genoeg ruimte aan allerlei kleinere spullen. De verlichting draagt bij aan de speciale sfeer, helemaal als u de instelbare kleurprofielen kiest. Vanzelfsprekend is het interieur geheel naar smaak aan te passen, waarbij diverse pakketten en losse opties te combineren zijn.

Ervaar digitalisering

Dankzij MMI navigatie plus met MMI touch is efficiënt, anticiperend autorijden extra gemakkelijk. Dit systeem ondersteunt u met informatie over snelheidslimieten en hellingspercentages. Inbegrepen is het portfolio van Audi connect Navigatie & Infotainment3, inclusief in bepaalde steden realistische 3D-weergave van gebouwen. De bediening verloopt zonder omwegen met spraakherkenning.

Assistentie op de achtergrond

De modernste technologie, standaard of optioneel, ondersteunt u als u onderweg bent in uw Audi A4 Limousine. Veel van de extra mogelijkheden zijn in pakketten gebundeld rondom een specifiek gebruiksthema. Zo zitten in het city-pakket onder andere parkeersensoren rondom en een achteruitrijcamera.

Audi exclusive

Audi exclusive staat garant voor exclusiviteit. Fraaie decoratielijsten, mooie ledertinten en een individuele lakkleur uit het rijke palet aan kleuren naar klantenwens: precies volgens uw wensen. De afgebeelde auto is gespoten in Arablauw kristaleffect.

Dromen of werkelijkheid? 

Een interieur van Audi exclusive: S-sportstoelen voorin met cognacbruin leder fijnnappa met karmijnrode contrasterende stiksels.

A4 Limousine

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht.
Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2022, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.