De Q4 e-tron bij Bourguignon

Nu te bestellen!

 • Kopen v.a.

  € 59.415,-

 • Private lease v.a.

  € 997,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 784,-

 • Bijtelling

  22 %

Bekijk snel

Q4 e-tron editions

De Audi Q4 e-tron is als 35 e-tron, 40 e-tron en als extra krachtige 50 e-tron met quattro in Nederland te bestellen. Alle uitvoeringen zijn verkrijgbaar in aantrekkelijke editions.

Functionele sportiviteit

Het moderne interieur van de Audi Q4 e-tron wordt gekenmerkt door technische innovaties, sportiviteit en praktische bruikbaarheid.

Kijk vooruit

Het strakke design van de Audi Q4 e-tron geeft op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De voorkant: zelfverzekerd. Achterkant: krachtig.

Thuis en onderweg laden

Dankzij slimme laadoplossingen voor elke situatie, van thuis en op de zaak tot onderweg in Nederland en de rest van Europa, rijdt u elektrisch zonder noodzaak voor compromissen.

Sportievere handling

Het met 15 mm verlaagde optionele sportonderstel met extra dynamische vering en demping zorgt voor een directer wegcontact.

Een sprankelende verschijning

Als speciale Launch edition is de Audi Q4 e-tron in alle opzichten een indrukwekkende auto.

De juiste toon

De Audi Q4 e-tron is het eerste model met het SONOS premium sound system. Met tien krachtige luidsprekers wordt alle muziek een onvergetelijke beleving. U hoort volle bassen en een briljant heldere weergave van hoge en lage tonen. Intens luistergenot.

Praktisch en ruim

De Audi Q4 e-tron is een allround gezinsauto met heel veel opbergruimte. Met het dashboardkastje meegerekend hebben alle vakken samen een inhoud van maar liefst 24,8 liter. In de kofferbak is ruimte voor 520 liter aan bagage. Met neergeklapte achterbank groeit dat volume tot 1.490 liter.

Stuur richting toekomst

op de bovenste spaken van het lederen sportstuur zitten zwarte touchpads met verlichte symbooltjes voor alle functies. Dankzij kleine ribbeltjes tussen elke knop werkt de bediening moeiteloos. Bovendien geven de touchknoppen haptische feedback als u erop drukt.

Ander perspectief

het optionele augmented reality head-up display is een grote vooruitgang op het gebied van weergavetechnologieën. Dit display kan informatie op twee niveaus op de voorruit projecteren, zodat het statisch en met AR (augmented reality) is te gebruiken.

Innovatieve informatie

de bedieningsunits en schermen in de Audi Q4 e-tron zijn ware designelementen. Veel functies zijn te bedienen via de ingebouwde spraakassistent. Dankzij de optionele functies en toepassingen van Audi connect is ook het MMI-navigatiesysteem een visuele eyecatcher.

Meer ruimte voor iedereen

de achterpassagiers zitten bijna zeven centimeter hoger dan de voorinzittenden. Er is veel hoofd- en beenruimte. Dankzij de gedeeld neerklapbare achterbankleuning is de Audi Q4 e-tron nog ruimer te maken. Deze elektrische SUV is dan ook ideaal als eerste of enige auto in een huishouden.

Thuis en onderweg laden

Dankzij slimme laadoplossingen voor elke situatie, van thuis en op de zaak tot onderweg in Nederland en de rest van Europa, rijdt u elektrisch zonder noodzaak voor compromissen.

Eenvoudig opladen

De Audi Q4 e-tron is eenvoudig thuis of in de woonwijk op te laden. Dankzij de goede infrastructuur op het gebied van laadpalen is inpluggen zo gedaan. Helemaal makkelijk wordt het met een laadpunt op eigen terrein. Zelfs aan een gewoon stopcontact is de Q4 e-tron nog van stroom te voorzien.

Zorgeloos laden onderweg

Eén abonnement om vrijwel overal in Nederland en in de rest van Europa te laden, van laadpalen in woonwijken tot en met de high-power snelladers langs de snelwegen.

Gemiddeld stroomverbruik1: 15,8–17,8 kWh/100 km (NEDC); 17,0–19,9 kWh/100 km (WLTP). Gemiddelde CO₂-emissie1: 0 g/km. Het stroomverbruik en de CO₂-emissie zijn mede afhankelijk van de gekozen uitrusting.

Fascinerend futuristisch

Het strakke design van de Audi Q4 e-tron geeft op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De zelfverzekerde voorkant en de krachtige achterkant verlenen spanning aan het ontwerp, net zoals de accenten op de flanken en het zwevende dak.

Ronduit sportief

het draait allemaal om een sportieve uitstraling. Dit zijn de optionele 21 inch 5-arm-rotor Aero-velgen van Audi Sport, met een glanzend gepolijste zwarte afwerking. De Audi Q4 e-tron is er vanzelfsprekend ook met andere fraaie lichtmetalen velgen.

Een vooruitstrevend design

De Audi Q4 e-tron maakt de toekomst van mobiliteit zichtbaar. Hij is volledig elektrisch, expressief en iedere dag gebruiksklaar.

Zichtbare progressie

De keuze uit vier signaturen voor de dagrijverlichting en de meeveranderende dynamische lichtanimatie zijn indrukwekkende voorbeelden van een vernieuwende verlichtingstechniek.

Eyecatcher

Met de dynamische lichtanimatie maakt de hele lichtstrook een hightech statement.

Ronduit sportief

Het draait allemaal om een sportieve uitstraling. Dit zijn de optionele 21 inch 5-arm-rotor Aero-velgen van Audi Sport, met een glanzend gepolijste zwarte afwerking. De Audi Q4 e-tron is er vanzelfsprekend ook met andere fraaie lichtmetalen velgen.

Bekijk de Audi Q4 e-tron in detail

Alles voor de beste prestaties

Met het optionele Audi drive select beschikt u over vijf instellingen om het autokarakter te veranderen, van extra efficiënt tot en met extra dynamisch. De optionele progressieve besturing werkt met een variabele stuuroverbrenging en een snelheidsafhankelijke bekrachtiging.

2104-audi-q4-e-tron-024.jpg

Opmerkingen

1. De opgegeven verbruiks- en emissiewaarden zijn bepaald volgens de wettelijk voorgeschreven meetprocedures. Sinds 1 september 2017 is voor bepaalde nieuwe voertuigen typegoedkeuring verleend volgens de Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP), een meer realistische testprocedure voor het meten van brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Sinds 1 september 2018 vervangt de WLTP geleidelijk de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC). Door de meer realistische testomstandigheden zijn het brandstofverbruik en de CO2-emissiewaarden gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger dan die gemeten volgens de NEDC. Dit kan resulteren in overeenkomstige wijzigingen in de motorrijtuigenbelasting sinds 1 september 2018. Meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC vindt u op www.audi.nl/wltp.

2. Netto bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelasting van 49,50% en geldt bij een tenaamstelling in 2021. Full operational lease via Audi Financial Services op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).