Vervangend_Vervoer_Banner

Vervangend vervoer

Gelijk weer op weg.

Direct online plannen

Huurauto of gratis leenfiets

Jouw auto kan een duidelijk aanwezige rol spelen in de dagelijkse bezigheden. Bij Bourguignon begrijpen we dit. Jouw auto moeten missen voor reparatie of onderhoud komt dan ook eigenlijk nooit gelegen. Gelukkig hebben wij de Vervangend Vervoer Service. Terwijl wij jouw Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of VW Bedrijfswagen weer helemaal in orde maken, heb jij de beschikking over een huurauto, of onze gratis leenfiets. Het vervangend vervoer is te gebruiken voor de duur van het werkplaatsbezoek.

Plan in slechts 2 minuten jouw onderhoudsbeurt.

Snel weer op weg.

Vervangend vervoer na aanrijding

Van onze Vervangend Vervoer Service maakt je gebruik tegen een aantrekkelijke vergoeding. Is jouw Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of VW Bedrijfswagen ter reparatie in onze werkplaats ten gevolge van een aanrijding? Dan kan het zomaar zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van jouw autoverzekeraar (of die van de tegenpartij). Vraag jouw verzekeraar of assurantie tussenpersoon naar de voorwaarden.

Nóg meer service

Kun je niet zonder auto, maar kan je eigenlijk ook geen tijd vinden om jouw auto naar onze garage te brengen en weer op te halen? Combineer dan onze Vervangend Vervoer Service met de Haal- en Brengservice. Wij halen jouw auto op en laten direct vervangend vervoer achter. Is jouw auto weer klaar, dan brengen wij deze bij je terug en nemen het door jou geleende voertuig weer mee naar onze werkplaats.