Aanhanger_Huren_Banner

Aanhanger huren

Pak 'n bak huren tegen de beste tarieven. 

Pak 'n bak huren (aanhangwagen)

Huur nu een Pak 'n Bak aanhangwagen en profiteer van de laagste prijs. Met ons BOVAG keurmerk kunnen wij u garanderen dat u de veiligste en betrouwbaarste aanhanger huurt. U kunt gemakkelijk een aanhanger reserveren via onze website. Kortom, als u op zoek bent naar kwaliteit, gemak en de laagste prijs bent u bij ons op het juiste adres.

Groot open

De open aanhangwagen is vooral makkelijk voor het vervoeren/afvoeren van tuinafval. Uiteraard kunt u met de open aanhangwagen van alles vervoeren. Het vastzetten van lading wordt gemakkelijk gemaakt door de handige haak ogen aan de zijkant van de aanhangwagen. 

LET OP Bij het vervoeren van losse ladingen is het afdekken van de lading d.m.v. een afdeknet verplicht. Deze zijn bij Bourguignon Verhuur gratis te gebruiken.

De borg bedraagt € 50,-.

 1 dag3 tot 7 dagen7 dagen of meer
€ 35€ 28€ 21

Groot met huif

De grote aanhangwagen met huif is één van de meest gehuurde aanhangwagens. Door de hoge huifconstructie heeft deze aanhangwagen veel laadruimte. Het komt vaak voor dat u met een verhuizing veel volume vervoerd met weinig massa. Doordat u in deze aanhangwagen maximaal 500 kg kan laden is dit in de meeste gevallen voldoende.

De borg bedraagt € 50,-.

1 dag3 tot 7 dagen7 dagen of meer
€ 40€ 32€ 24