ARS4746_Keyvisual-Audi-Lifetime-Service

Audi Lifetime service

Aantrekkelijke onderhoudstarieven voor uw Audi van 5 jaar en ouder

Werkplaatsafspraak maken

Is jouw Audi 5 jaar of ouder? Dan profiteer je bij Bourguignon van extra veel voordeel op onderhoud. Lifetime service geeft je 15% voordeel op onderhoud als jouw Audi 5 jaar of ouder is*. Zo geniet je van alle voordelen en zekerheden van een officiële merkdealer, maar dan voor een voordelige prijs. 

Bent u benieuwd naar de staat van het onderhoud van uw Audi? Kom dan gerust langs bij één van onze vestigingen.  Onze service-adviseurs kijken samen met u naar de onderhoudshistorie en kilometerstand. Samen wordt er een onderhoudsplan opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Voordelen van lifetime service

Op onderhoudswerkzaamheden krijg je 15% voordeel vanaf het moment dat jouw Audi 5 jaar oud is*. Uiteraard zonder in te hoeven leveren op kwaliteit en alle andere voordelen van Audi service.  Dat is waar lifetime service voor staat. Wel alle voordelen van Audi Service, maar dan tegen een lagere prijs. 

Voordelen van de Audi lifetime service

  • Altijd een offerte vooraf, geen verrassingen
  • Gratis pechhulp in Europa, dag en nacht.
  • Kleine reparaties, direct klaar. Zonder afspraak.
  • Altijd gebruik van originele onderdelen.
  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar.
  • 4 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.
  • Gekwalificeerde Audi technici

Uitbreiding van Audi Lifetime service

Naast 15% voordeel op onderhoud, krijg je nu ook 15% voordeel op remmen en riemen. Hieronder vallen de remblokken, remschijven, distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Naast het gebruik van originele onderdelen krijg je ook 4 jaar reparatiegarantie.

Medewerkers Audi

Voorwaarden

*Audi Lifetime Service biedt voor alle Audi’s, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Audi Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Audi Lifetime Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.