Audi Lifetime Header

Audi Lifetime Service

Met Audi Lifetime Service garanderen wij dat u extra voordelig kunt blijven genieten van uw Audi, ook als hij 5 jaar of ouder is.

Werkplaatsafspraak maken

Is uw Audi 5 jaar of ouder? Dan profiteert u bij Bourguignon van extra veel voordeel op onderhoud. Lifetime Service geeft u 15% voordeel op onderhoud als uw Audi 5 jaar of ouder is*. Zo geniet u van alle voordelen en zekerheden van een officiële merkdealer, maar dan voor een voordelige prijs. 

Bent u benieuwd naar de staat van het onderhoud van uw Audi? Kom dan gerust langs bij één van onze vestigingen.  Onze service-adviseurs kijken samen met u naar de onderhoudshistorie en kilometerstand. Samen wordt er een onderhoudsplan opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Voordelen van Lifetime Service

Op onderhoudswerkzaamheden krijgt u 15% voordeel vanaf het moment dat uw Audi 5 jaar oud is*. Uiteraard zonder in te hoeven leveren op kwaliteit en alle andere voordelen van Audi service.  Dat is waar Lifetime Service voor staat. Wel alle voordelen van Audi Service, maar dan tegen een lagere prijs. 

Voordelen van de Audi lifetime service

  • Altijd een offerte vooraf, geen verrassingen
  • Gratis pechhulp in Europa, dag en nacht.
  • Kleine reparaties, direct klaar. Zonder afspraak.
  • Altijd gebruik van originele onderdelen.
  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar.
  • 4 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.
  • Gekwalificeerde Audi technici

Audi Lifetime Check

Benieuwd naar uw voordeel van Audi Lifetime Service? Laat kosteloos de Audi Lifetime Check uitvoeren. Onze service adviseurs maken dan samen met u een onderhoudsplan voor de komende 2 jaar zodat u precies weet waar u aan toe bent. Maak vandaag nog een afspraak 

Medewerkers Audi

Voorwaarden

*Audi Lifetime Service biedt voor alle Audi’s, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Audi Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen (excl keramische remmen), distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Audi Lifetime Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.