SEAT

SEAT streeft naar het produceren van auto’s die de spannende combinatie van superieure techniek en puur rijgenot bieden. Ze zijn al 62 jaar een dynamisch, designgericht merk vol energie. Constant op zoek naar hogere niveaus van TECHNOLOGY TO ENJOY.

SEAT

SEAT modellen

SEAT aanbod

SEAT Ibiza

SEAT Ibiza

1.0 EcoTSI Style Connect incl. Navigatie, Cruisecontrol, Parkeersensoren achter etc. Nu t/m 31 maart 2017 met een inruilpremie van 1000,-

2017 Benzine 11kmNAP

Bourguignon SEAT onderhoud

Nieuws & Acties

NIEUWE SEAT IBIZA – DE BESTE IBIZA OOIT

31 januari 2017

NIEUWE SEAT IBIZA – DE BESTE IBIZA OOIT

SEAT heeft de splinternieuwe Ibiza gepresenteerd. De SEAT Ibiza beschikt niet alleen over de nieuwste technologie en sportieve looks, ook de interieurruimte en het comfort zijn aanzienlijk verbeterd. Het design van het compacte model van het Spaanse merk kenmerkt zich net als voorheen door een jonge, functionele en sportieve uitstraling. De vijfde generatie van SEAT’s bestseller is gebaseerd op een compleet nieuw platform.

TOEN DE KOFFERBAK NOG VOORIN ZAT: VAN SEAT 850 TOT IBIZA

30 januari 2017

TOEN DE KOFFERBAK NOG VOORIN ZAT: VAN SEAT 850 TOT IBIZA

Vijftig jaar verschil zit er tussen de SEAT 850 en de nieuwe Ibiza. Vijf decennia zijn verstreken sinds deze verbeterde versie van de SEAT 600 op de markt kwam. De Ibiza, waarvan bijna 5,5 miljoen modellen zijn verkocht sinds hij 32 jaar geleden op de markt kwam, is uitgegroeid tot een absoluut icoon van SEAT. In die lange periode zijn auto’s ingrijpend veranderd.

Helpdesk

Iris

Iris

Contact opnemen

 
 
 
 
 
 
 

Heeft u een vraag?

 
 
 
 
 
 

Bel mij terug verzoek

 
 
 
 
 

Heeft u een klacht?

 
 
 
 
 

Favorieten

U heeft nog geen favoriete auto's toegevoegd