SEAT

SEAT streeft naar het produceren van auto’s die de spannende combinatie van superieure techniek en puur rijgenot bieden. Ze zijn al 62 jaar een dynamisch, designgericht merk vol energie. Constant op zoek naar hogere niveaus van TECHNOLOGY TO ENJOY.

SEAT

SEAT modellen

SEAT aanbod

Bourguignon SEAT onderhoud

Nieuws & Acties

NIEUWE SEAT IBIZA: PRIJS BEKEND, VANAF VOLGENDE WEEK TE BESTELLEN

14 april 2017

NIEUWE SEAT IBIZA: PRIJS BEKEND, VANAF VOLGENDE WEEK TE BESTELLEN

De eerste prijzen van de compleet nieuwe SEAT Ibiza zijn bekend. De vijfde generatie van SEAT’s compacte hatchback is vanaf eind volgende week bij Bourguignon te bestellen. Qua motorisering debuteert de nieuwe Ibiza met keus uit diverse pittige benzinemotoren, tweede helft juni staat hij bij ons. Ondanks dat de nieuwe Ibiza pas in juni officieel bij ons staat kunt u al op dinsdag 16 en woensdag 17 mei exclusief een kijkje nemen. Houd onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/Bourguignon/) in de gaten voor meer informatie.

NIEUWE SEAT IBIZA – DE BESTE IBIZA OOIT

31 januari 2017

NIEUWE SEAT IBIZA – DE BESTE IBIZA OOIT

SEAT heeft de splinternieuwe Ibiza gepresenteerd. De SEAT Ibiza beschikt niet alleen over de nieuwste technologie en sportieve looks, ook de interieurruimte en het comfort zijn aanzienlijk verbeterd. Het design van het compacte model van het Spaanse merk kenmerkt zich net als voorheen door een jonge, functionele en sportieve uitstraling. De vijfde generatie van SEAT’s bestseller is gebaseerd op een compleet nieuw platform.