Spotrepair_Schadeherstel_Banner

Spotrepair

Voor kleine reparaties aan beschadigd lakwerk.

Direct online plannen

Herstel zonder kleurverschil

Kleine autoschades kunnen vaak snel hersteld worden door gebruik te maken van spotrepair, een innovatieve reparatiemethode waarbij niet meer het gehele paneel van de auto verwijderd hoeft te worden. Heeft u bijvoorbeeld een kleine beschadiging van een bumper, krassen op uw portier of andere kleine autoschade? Dan is het vaak niet nodig om een heel onderdeel opnieuw te spuiten, maar kan plaatselijk bijspuiten, zonder het demonteren van bepaalde onderdelen, voldoende zijn om de schade te herstellen. Er wordt gesproken van spotrepair wanneer de autoschade kleiner is dan een vel A4 papier. Hiernaast kan spotrepair vaak alleen toegepast worden als het over een vlak oppervlakte gaat.

Wat kost spotrepair?

Voor spotrepair geldt een vanaf prijs [VA. PRIJS SPOTREPAIR €]. Het is een vanaf prijs, omdat de kosten van spotrepair erg kunnen verschillen. Het is onder andere afhankelijk van de schade die er aan de auto is en dus hoeveel werk het zal zijn om de schade te kunnen herstellen. Onderdelen en werkuren zullen variëren tussen verschillende spotrepair bedrijven. Als u een spotrepair aan uw auto wilt laten verrichten, kunt u dat via onderstaand formulier doen of telefonisch doorgeven aan één van onze adviseurs, die vervolgens een passende offerte voor u zal maken. Deze is gebaseerd op de tarieven van het spotrepair bedrijf die op de gewenste datum de spotrepair aan u auto zal verrichten. U zult via de mail een bevestiging en een offerte ontvangen.

Waarom spotrepair?

Het voordeel van spotrepair is dat dit proces veel tijd bespaart en dus ook kosten. Uw auto hoeft namelijk vaak niet naar de garage en is vaak binnen een dag hersteld en klaar voor gebruik. Hierbij is spotrepair meestal, afhankelijk van de staat van de lak, onzichtbaar.

Is bumper spotrepair mogelijk?

Het is zeker mogelijk om spotrepair op verschillende onderdelen van de auto toe te passen, zoals de bumper. Bourguignon Schadeherstel is herkend specialist en aangesloten bij het schadeherstel branche collectief. Onze specialisten zullen ervoor zorgen dat uw bumper of ander deel na de spotrepair weer volledig als nieuw is en er niks meer te zien is van de schade die er was. Het herstel van de auto is vaak al klaar binnen één dag, waardoor u snel weer gebruik kunt maken van uw auto en weer rond kunt rijden alsof er nooit schade aan de auto is geweest.