Onderhoud_Reparatie_Banner

Reparatie en onderdelen

Rijd je een Volkswagen, Audi, SEAT of Skoda, dan verwacht je kwaliteit. Daarom werken wij bij Bourguignon uitsluitend met originele onderdelen.

Direct online plannen

100% Bourguignon, 100% kwaliteit.

Op het moment dat je voor het eerst wegrijdt in een nieuwe auto, ervaar je wat kwaliteit écht inhoudt. En als je eenmaal van deze kwaliteit geproefd heeft, wil je nooit meer anders. Daarom werken wij uitsluitend met originele onderdelen. Ook wanneer een model niet meer verkocht wordt, blijven de originele onderdelen nog vijftien jaar leverbaar. Zo blijft jouw auto in topvorm. Uiteraard ontvang je, zoals je van Bourguignon gewend bent, twee jaar garantie op de onderdelen én montagewerkzaamheden.

Plan in slechts 2 minuten jouw reparatie.

100% Bourguignon, 100% kwaliteit

Waarom kiezen voor Bourguignon?

U wilt het beste voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of VW Bedrijfswagen? Wij ook! Als jouw auto zelf zou mogen kiezen, dan durven wij te zeggen dat hij voor ons kiest. De prachtige automerken zit in ons DNA. En daarom behandelen wij iedere auto alsof het onze eigen is. Wij vinden dat iedere auto een superieure behandeling verdient. En die krijgt 'ie bij Bourguignon.

Al uw voordelen op een rijtje:

  • Onze monteurs zijn gespecialiseerd in jouw auto
  • Wij werken met originele onderdelen
  • Zonder afspraak direct geholpen met de Express Service
  • Vervangend vervoer of haal- en brengservice
  • Behoud van fabrieksgarantie