audiq6e-tron55

De nieuwe Q6 SUV e-tron

  • Kopen v.a.

    € 71.950,-

  • Zakelijke lease v.a.

    € 867,-

De nieuwe, volledig elektrische Audi Q6 e-tron is vanaf nu te bestellen.

De nieuwe Audi Q6 e-tron geeft Audi’s motto ‘Voorsprong door Techniek’ een nieuwe, innovatieve impuls. Audi’s eerste productiemodel op basis van het Premium Platform Electric (PPE) valt op door zijn actieradius tot wel 625 km, korte laadtijden, rijdynamiek en comfort van topklasse. Ook zet de Q6 e-tron nieuwe maatstaven op het gebied van connected infotainment en verlichtingstechnologie. 

Later dit jaar volgen er tevens twee uitvoeringen met achterwielaandrijving: een variant met het 100 kWh accupakket en daarmee een nog grotere range, en tevens een achterwielaangedreven variant met een 83 kWh accupakket, waarvoor een indicatieve vanafprijs geldt van 65.000 euro.

Snelladen wordt supersnel laden

Bij HPC-laadpalen is de accu van de Audi Q6 e-tron in ongeveer 21 minuten van 10 tot 80 % op te laden. Ander voorbeeld: circa tien minuten snelladen leveren u tot wel 255 extra kilometers op.

Trendsettend interieur

De Audi Q6 e-tron introduceert een volledig nieuw interieurconcept van Audi. Door de gelaagde opzet en toonaangevende materialen is sprake van een strakke, enigszins futuristische uitstraling.

Een progressief uiterlijk

Het zeer moderne design van de Audi Q6 e-tron combineert de krachtige uitstraling van een SUV met vooruitstrevende sportiviteit.

Panoramaschermen: De Futuristische oled-displays zijn een primeur voor Audi. Ze zijn samengesteld uit de 11,9 inch Audi virtual cockpit plus en het 14,5 inch MMI-middenscherm. In combinatie met het 10,9 inch MMI-scherm voor de bijrijder zijn onder meer navigatie en entertainment van elkaar te scheiden. 

Softtouch-bediening: Het bedieningspaneel met softtouch-knoppen in de bestuurdersdeur hoort bij het vernieuwende interieurdesign. Een zachte aanraking volstaat om veel functies intuïtief te bedienen.

Augmented Reality head-up display: Naar wens worden de snelheid en andere relevante informatie, bijvoorbeeld navigatie-aanwijzingen en meldingen van de geavanceerde rijhulpsystemen, op de voorruit geprojecteerd. Deze virtuele weergave zit dus precies in uw kijkrichting.  

"Hey Audi": De Audi assistant komt in actie met een druk op de stuurknop of door "Hey Audi" te zeggen. De auto herkent vaak herhaalde handelingen, bijvoorbeeld het aanzetten van de stoelverwarming, en vraagt dan zelf of deze ingeschakeld moet worden. 

Opladen Audi Q6

Opladen van 10 naar 80%

21 min

Met max. laadvermogen van 170 kW
 

WLTP-actieradius

625km 
 

Netto accucapaciteit

285kWh

 

Ingebouwde energiecentrale: Dankzij het recuperatiesysteem wint de auto tijdens uitrollen en afremmen stroom terug. Dit werkt al zodra u het rijpedaal loslaat. Het recuperatieniveau wordt automatisch bepaald bepaald en is met de stuurpaddels ook handmatig in drie stappen te beïnvloeden. 

Functions on Demand: U heeft optimale flexibiliteit in het kiezen van de uitrusting. Dankzij Functions on Demand voegt u op elk moment functies toe. Dat werkt snel en eenvoudig via de myAudi-app. 

Actie! Radius: De Audi Q6 e-tron is ontworpen rondom een 800-voltarchitectuur. De lithium-ion accu van 625 tot 750 volt levert indrukwekkende prestaties, zowel tijdens opladen als onder het rijden. Laden gaat snel en efficiënt. Dankzij een maximaal vermogen van 285 kW bent u snel weer onderweg.