Audi e-tron Sportback

Een nieuwe kijk op design

 • Kopen v.a.

  € 68.855,-

 • Private lease v.a.

  € 1.180,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 909,-

 • Bijtelling

  16 %

De Audi e-tron Sportback

De nieuwe Audi e-tron Sportback 55 quattro heeft quattro vierwielaandrijving, een vermogen van 300 kW/408 pk en een actieradius van 446 kilometer*. Daarmee belooft deze nieuwkomer veel rijplezier. Gaat uw hart al sneller kloppen van zijn sportieve uiterlijk?

Een sportief en aantrekkelijk design

De aflopende daklijn van de nieuwe Audi e-tron Sportback past goed bij zijn sportieve uitstraling. Hier staat een dynamische auto met een vooruitstrevend karakter. Binnenin is sprake van een elegante ambiance, die u kunt versterken met opties zoals de design selection-aankleding.

Toonaangevend fraai

De nieuwe Audi e-tron Sportback is zowel sportief als elegant. Onderaan de portieren is visueel inzichtelijk gemaakt waar het accupakket is te vinden. Bovendien maakt dit vormgevingselement de auto optisch lager. Aan de voorkant is de grote singleframe-grille aanwezig, in dit geval voorzien van verticale spijlen. Aan de achterkant is de dalende daklijn de blikvanger, precies zoals u van een Sportback verwacht.

Sportief personaliseren

De Audi e-tron Sportback is een designicoon. Met het optionele S line exterieurpakket voegt u extra sportiviteit toe. De grote luchtinlaten, achterspoiler en aluminium instaplijsten geven uw auto een eigen uitstraling.

Kleur bekennen

Maak uw Audi e-tron Sportback precies zoals u hem in gedachten heeft. Aan de hand van dertien lakkleuren kunt u op diverse manieren het karakter van uw auto benadrukken. Populaire keuzes zijn onder andere Floretzilver, Galaxisblauw en Daytonagrijs.

In het comfortabele interieur van de Audi e-tron Sportback overheersen digitale technologieën. De Audi virtual cockpit en MMI zijn doordacht en gebruiksvriendelijk. Het optionele glazen panoramadak maakt het interieur extra licht en kan bijdragen aan een efficiënte ontluchting.

Design en uitstraling

Met het optionele S line-interieurpakket maakt u het interieur van uw Audi e-tron Sportback nog sportiever. De sportstoelen voorin met S-logo’s bovenaan de rugleuningen zitten formidabel. Ook inbegrepen zijn een sportief stuur met S-logo en verlichte aluminium strips op de dorpels.

Vooruitgang is niet te stoppen

De Audi e-tron Sportback is er met diverse innovatieve technologieën. Daartoe behoren zeker de optionele cameraspiegels, waarbij het spiegelglas is vervangen door camera’s aan de buitenkant en beeldschermen binnenin. Net zo modern is ‘MMI navigatie plus met MMI touch response’, de topper uit ons infotainmentaanbod. Via deze interface heeft u ook toegang tot de onlinetoepassingen van Audi connect.

Spiegel van onze vooruitgang

De optionele virtuele buitenspiegels voor de Audi e-tron Sportback zijn camera’s in slanke behuizingen. Het beeld daarvan is binnenin zichtbaar op contrastrijke oled-schermen. Ook in het donker is verkeer achter u haarscherp te zien. Met uw vingers past u het schermbeeld aan, net zoals op een smartphone of tablet.

Gebruiksvriendelijk

MMI navigatie plus met MMI touch response in de Audi e-tron Sportback werkt logisch en gebruiksvriendelijk. U bedient deze topversie van onze infotainmentsystemen vanaf twee grote schermen in de middenconsole. Het ‘touch response’ in de naam verwijst naar de schermknoppen die met een trilling en klikgeluid reageren zoals een fysieke knop. Via MMI gebruikt u ook de onlinetoepassingen van Audi connect. Daartoe behoren ook speciale functies voor de e-tron, zoals een e-tron-routeplanner die rekening houdt met laadmomenten.

Geniet van elektropower

De Audi e-tron Sportback rijdt puur elektrisch. Zowel op de voor- als achteras is een elektromotor gemonteerd. Dit duo kan in de 55 quattro maximaal 300 kW/408 pk leveren. Ook indrukwekkend is de trekkracht van maximaal 664 Newtonmeter. Met dat koppel komt u vlot uit de startblokken. Met de boostfunctie actief sprint u met de 55 quattro in 5,7 seconden van 0 naar 100 km/h. De topsnelheid ligt op 200 km/h. Het gemiddeld stroomverbruik van de 55 quattro bedraagt 21,9-26,0 kWh/100 km volgens WLTP en 20,6-22,7 kWh/100 km volgens NEDC. Voor de 50 quattro zijn deze cijfers 21,6-26,3 kWh/100 km (WLTP) en 21,4-23,9 kWh/100 km (NEDC). De gemiddelde CO₂-emissie is 0 g/km.

Progressieve stuurbekrachtiging

De progressieve besturing van de Audi e-tron Sportback maakt inparkeren en manoeuvreren lichter en draagt op bochtige plattelandswegen bij aan een goede wendbaarheid en heldere communicatie tussen asfalt en stuur.

Adaptief en comfortabel

De optionele sportluchtvering van de Audi e-tron Sportback past zich aan uw rijstijl aan. De techniek regelt automatisch de onderstelhoogte en de demping. Dat komt het comfort en de rijdynamiek ten goede. Via het adaptieve rijprogramma Audi drive select kunt u bovendien het rijkarakter zelf fijnslijpen.

Geen brug te ver

Het is bekend: elektrisch rijden neemt een hoge vlucht omdat u moeiteloos langere afstanden kunt overbruggen. Dankzij het 95 kWh-accupakket heeft de Audi e-tron Sportback 55 quattro een actieradius van 446 kilometer. Tijdens uitrollen en afremmen wint de auto energie terug. Dat gebeurt in meer dan negentig procent van de situaties waarin u geen gas geeft.

Zo zit het met de accucapaciteit

Bij het bepalen van de accucapaciteit van een e-auto gaan we uit van een netto en bruto accu-inhoud. De brutowaarde staat voor de totale capaciteit van de hoogvoltage-accu. Deze theoretisch haalbare waarde wordt technisch beperkt om de accu te beschermen tegen ontlading, omwille van de gebruiksduur en om ervoor te zorgen dat er ook met ‘lege’ accu een reserve aanwezig is. De nettowaarde vertegenwoordigt de daadwerkelijk beschikbare capaciteit.

Wij maken het leuker en gemakkelijker

Stroom tanken is gemakkelijk. Stekker erin en klaar. Net zoals u uw smartphone oplaadt, maar dan met een andere kabel. U doet dit meestal terwijl u iets anders doet: werken, slapen, winkelen. Voor snel bijladen tussendoor zijn er de snelladers, bijvoorbeeld langs de snelweg. Met een optionele Shuttel mobiliteitspas en eventueel een eigen laadpunt thuis en/of op de zaak is elektrisch rijden absoluut zorgeloos.

Opladen

Thuis opladen

Om ervoor te zorgen dat u uw Audi e-tron Sportback thuis of op de zaak veilig en snel kunt opladen, biedt Audi een volledige thuislaadoplossing inclusief laadpaal en installatie en een laaddruppel om ook onderweg te laden. Shuttel, de partner van Audi, levert het slimme laadpunt ‘ICU eve mini’ inclusief loadbalancing. De loadbalancing zorgt ervoor dat uw auto vanzelf minder hard gaat laden als uw huishouden om meer elektrische capaciteit vraagt.

Publieke laadpunten

Bij aanschaf van de Audi e-tron Sportback kunt u kiezen voor de laadoplossing van Shuttel of voor de Audi e-tron Charging Service. Met de Shuttel-mobiliteitskaart heeft u toegang tot meer dan 65.000 laadpunten in zestien landen in Europa. De mobiliteitskaart geldt ook voor de gloednieuwe 150-kW snelladers van het Ionity-netwerk. Met de Audi e-tron Charging Service heeft u toegang tot een van de grootste openbare oplaadnetwerken van Europa met meer dan 110.000 oplaadpunten in 21 Europese landen.

Ruimte voor al uw ideeën

De Audi e-tron Sportback is niet alleen sportief, maar zeker ook praktisch. Dat zult u iedere dag opnieuw ervaren. Zo heeft de kofferbak een volume van 615 liter en met neergeklapte achterbankleuning zelfs 1.655 liter. Die achterbank zit comfortabel. Achterinzittenden hebben veel hoofd- en beenruimte.

e-tron Sportback