Q7

Zelfverzekerd en comfortabel

 • Kopen v.a.

  € 91.998,-

 • Private lease v.a.

  € 1.417,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 903,-

 • Bijtelling

  22 %

De Audi Q7

De sterk vernieuwde Audi Q7 is een karaktervolle verschijning en synoniem voor zelfverzekerdheid op de weg. Andere pluspunten zijn de royale interieurruimte en het comfort waarmee de inzittenden reizen. De allermodernste techniek tilt autorijden in dit segment naar the next level: actieve rolstabilisatie, luchtvering, vierwielbesturing, grote touchscreens, aandrijflijnen met 48-volt mild-hybrid-technologie, HD-matrix led-koplampen met lasergrootlicht: het is allemaal mogelijk, standaard of optioneel.

Een kwestie van kleur bekennen

Qua uitstraling kunt u met de Audi Q7 alle kanten op, van uitgesproken sportief tot ingetogen elegant, van opvallend tot terughoudend. Wij geven u hier alvast een voorproefje. Klik op de lakkleuren onder de foto om te zien wat we bedoelen. De Orkazwarte variant staat op 21 inch velgen van Audi Sport in 10-spaak-ster-design. De Barriquebruine Audi Q7 heeft 22 inch velgen van Audi Sport in 5-arm-trapezoïde-design. Tot slot combineren we een Matadorrode lak met 22 inch velgen van Audi Sport in 5-arm-edge-design. Voor nog meer mogelijkheden gebruikt u bovenaan de pagina de Exterieurpagina van de configurator.

Een krachtige uitstraling

Aan de voorkant valt de octagonale singleframe-grille op met verchroomde verticale spijlen. De nieuw ontworpen dorpels van de Audi Q7 benadrukken dat deze bolide met zijn grote bodemspeling ook van wanten weet als het asfalt plaatsmaakt voor ruiger terrein. Andere highlights van deze grote SUV zijn de nieuwe koplampen en de chroomstrip die de achterlichten met elkaar verbindt.

Alles volledig digitaal

‘Voorsprong door techniek’ betekent ook een voorsprong in digitale techniek. Dat is duidelijk zichtbaar in het interieur, waarin twee grote touchscreens het centrale deel van het dashboard opsieren. Bij het drukken op een virtuele knop krijgt u hoor- en voelbaar feedback. Daardoor is het extra eenvoudig om de vele functies aan boord van de Audi Q7 vanaf de schermen te bedienen. Met uitgeschakeld contact maakt het bovenste display vrijwel naadloos deel uit van het zwarte paneel dat over het dashboard loopt. Dat ziet er ongekend fraai uit.

De beste verlichting

De beste verlichting die we hebben? Dat moeten de HD-matrix led-koplampen zijn, aangevuld met laser voor het grootlicht. Zulk helder licht en een lichtbundel die zo ver vooruitschijnt heeft u waarschijnlijk niet eerder gehad. Deze lampen zien er bovendien heel mooi uit met een 3D-verlichtingsdesign, dynamische knipperlichten en de korte animatie bij het ontgrendelen en afsluiten van de auto.

Optimale support op de achtergrond

Met de modernste autotechnologie is veel mogelijk en Audi laat u daar in de vernieuwde Q7 optimaal van profiteren. Dat zijn we aan onze stand verplicht. De diverse elektronische assistentiesystemen maken autorijden veiliger en zorgen voor ontspanning. Een goed voorbeeld is adaptive drive assist, waarin adaptive cruise control samenwerkt met lane assist. Bij het onverhoopt onwel worden van de bestuurder komt emergency assist in actie en wordt de auto behoedzaam afgeremd tot stilstand. Via Audi connect kunnen inzittenden de hulpdiensten alarmeren. De surround-camera’s, kruispuntassistent, afslagassistent en andere elektronische hulpsystemen ondersteunen u tijdens in- en uitparkeren, wegrijden uit een onoverzichtelijke uitrit, afslaan naar links op een weg met druk tegemoetkomend verkeer en in nog veel meer situaties.
 

Een comfortabel en veelzijdig interieur

Maak het leven in de Audi Q7 nog aangenamer met optionele verwennerij zoals het glazen panoramadak (voor een interieur dat baadt in het licht), het Premium Air Quality-pakket (voor een betere luchtkwaliteit met een subtiel geurtje) en het pakket met multicolour contour en ambient light (voor een subtiele bijdrage aan de prettige sfeer). In een klap een stuk sportiever wordt het met het S line-pakket, onder meer met sportstoelen voorin, een multifunctioneel met leder bekleed driespaaks stuur en fraai verlichte aluminium afwerking van de dorpels, bij de voorportieren inclusief S-logo’s. En als alleen het beste voor u goed genoeg is, nemen wij u graag mee naar de wereld van Audi exclusive. Wat dacht u van alabasterwitte lederen bekleding met havannabruine accenten?

Onze power-SUV, SQ7 TDI

Met zijn 320 kW/435 pk sterke V8-TDI-motor met twee turbo’s én een elektrische compressor is de Audi SQ7 TDI het absolute topmodel van de Q7-serie. Behalve sterk is deze gezinsauto ook ruim en comfortabel.

Benut volop zijn praktische kanten

De Audi Q7 is zo groot dat we het woord ‘ruimte’ eigenlijk in hoofdletters moeten schreeuwen. Met de optionele derde zitrij wordt uw auto een volwaardige zevenzitter. Moeten er veel spullen mee? De maximale bagage-inhoud met neergeklapte achterbanken is een enorme 2.050 liter. Voor inladen en uitladen zijn diverse handige functies beschikbaar, zoals een achterklep die optioneel reageert op een voetzwaai onder de achterbumper. Scheelt zware tassen neerzetten en weer optillen en is ook bijzonder fijn in jaargetijden dat uw auto bijna niet schoon te houden is, want geen vieze vingers meer door het aanraken van de achterklep.

Eenvoudig veel meenemen

Via het label Audi Originele Accessoires kunt u allerhande extra’s aanschaffen die het gebruiksgemak van uw auto vergroten. Zo zijn er de originele Audi dakkoffers waarin, afhankelijk van het formaat dat u kiest, meer dan 400 liter aan benodigdheden in passen. Ideaal voor zomervakanties en als u op wintersport gaat. Elk type Audi dakkoffer is afsluitbaar en de klep opent vanaf beide zijkanten.
 

Q7