092019 A6 Limousine-01.jpg

A6 Limousine

Zo ziet voorsprong eruit.

 • Kopen v.a.

  € 66.062,-

 • Private lease v.a.

  € 1.108,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 721,-

 • Bijtelling

  22 %

De Audi A6 Limousine

Investeer in uzelf met de Audi A6. Een stijlvolle zakenauto met sportieve prestaties. Boordevol innovaties, zoals virtual cockpit, rij-assistentiesystemen en MMI-systeem met touch response. Afgewerkt tot in de kleinste details zoals u dat van Audi verwacht.

Een helder statement. Vanuit elk perspectief.

Aan de voorkant is het progressieve karakter van de A6 Limousine meteen zichtbaar. Kijk naar de bredere Singleframe, de luchtinlaten in de voorbumper met sportieve chroomspijlen en de slanke koplampen. De scherper getekende schouderlijn met de krachtige welvingen over de spatborden benadrukt de quattro genen. De buitenspiegels zijn sportief op de portierranden geplaatst. De coupélijn van het dak loopt elegant over in een driedimensionaal gevormde achterzijde met karakteristieke chroomstrip in aluminiumkleur.

Verlichting

092019 A6 Limousine-14.jpg

Toonaangevende verlichting. Expressieve blik.

De A6 Limousine is er ook met HD Matrix LED-koplampen inclusief dynamische knipperlichten. Die lampen maken op twee manieren indruk. Ten eerste hebben ze een zeer goede lichtopbrengst, zonder tegenliggers te hinderen. Ten tweede laten ze de A6 Limousine heerlijk breed ogen, omdat de focus van de karakteristieke koplampen aan de buitenkanten van de units ligt.

092019 A6 Limousine-13.jpg

Dynamische knipperlichten

De dynamische knipperlichten zijn voor sommigen misschien niet meer dan een gimmick, maar door de van binnen naar buiten swipende beweging nemen anderen onbewust de boodschap van deze lampen beter in zich op. De knipperlichten zijn iets langer zichtbaar en bovendien feller, waardoor ze een belangrijke bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid.

092019 A6 Limousine-15.jpg

HD Matrix LED-koplampen

De HD Matrix LED-koplampen laten u vergeten dat het donker is. Ze zorgen voor een daglichtachtige en nauwkeurige verlichting van de weg, zowel met dim- als grootlicht. Dankzij innovatieve technologieën worden tegemoetkomende en vooruitrijdende bestuurders niet verblind en worden verkeersborden met minder licht beschenen om weerkaatsing te voorkomen. Tegelijkertijd blijven alle ruimtes zonder voertuigen en borden volledig verlicht.

Fijne ambiance

Kies voor de ambienteverlichting en zorg zo voor een aangename interieurambiance. Lichtgeleiders benadrukken de vorm van dashboard en middenconsole en die van andere markante designstructuren. Er zijn dertig traploos dimbare tinten.

Een strak design. Optimaal bedieningscomfort.

MMI navigatie plus met touch response is optimaal afgestemd op de wensen van de bestuurder. De HD touchscreens, 10,1 en 8,6 inch groot, zijn naadloos ingepast in het fraaie dashboardontwerp. Met het bovenste scherm bedient u het infotainment en de navigatie. Het onderste scherm is er voor tekstinvoer, klimaatregeling en diverse comfortfuncties.

Tot wel 400 personaliseerbare functies.
Er zijn zeven bestuurdersprofielen vast te leggen, met daarin de eigen voorkeuren en instellingen van zo’n vierhonderd functies. Ideaal als er meer bestuurders zijn of om presets te bewaren voor verschillende gebruikssituaties. Dankzij de duidelijke, platte menustructuur zijn auto-instellingen snel te vinden. Bovendien zijn er configureerbare sneltoetsen voor directe toegang tot favorieten. 

Kies uit 4 onderstelset-ups.
Bepaal zelf welk onderstel uw Audi A6 Limousine krijgt. Audi biedt keuze uit een standaard onderstel, een sportonderstel, een onderstel met instelbare demping en adaptive air suspension (luchtvering), eveneens met instelbare demping. Met name met de luchtvering heeft de A6 Limousine een zeer goed afrolcomfort in combinatie met een sportieve handling. Via Audi drive select zijn de instellingen aan te passen aan rijstijl en wegconditie, van ontspannen comfortabel tot aan stabiel sportief. 

Maximaal 21-inch grote velgen.
Voor de nieuwe A6 Limousine is er keuze uit heel veel soorten velgen, meer nog dan bij zijn voorganger. Er zijn elegante en sportieve designs, van 17 tot 21 inch groot. En ondanks die forse maten is het afrolcomfort van de nieuwe A6 Limousine verbeterd en is het bandengeluid afgenomen.

Intelligentie slim toegepast

De toekomst begint hier en nu. Perfect op elkaar afgestemde camera’s, radars en ultrasoon sensoren herkennen en beoordelen rijsituaties. Deze technologie kan u ondersteunen en is ook in staat om in te grijpen als er geen andere optie is. Ga met ons mee op weg naar een autonome rijbeleving, zodat we daar in de toekomst de vruchten van plukken.

Hij heeft nu al de antwoorden op de vragen van een nieuw tijdperk. Hij is klaar voor de komst van een autonoom era. Met de Audi AI remote garage pilot is uw auto via de smartphone automatisch in en uit de garage te rijden. Met de Audi AI remote parking pilot voert uw Audi zelfstandig parkeermanoeuvres uit, zelfs op krappe plekken. 

En autonoom rijden? Dat kan technologisch nu al, maar het is nog even wachten op wetgeving. Voor de introductie van autonome assistentiesystemen moeten landen juridische randvoorwaarden opstellen. Bovendien vergt de komst van deze technologie specifieke aanpassingen en tests. Daarom volgt de software-unlock van de Audi AI remote parking pilot en de Audi AI remote garage pilot stap voor stap, op basis van nieuwe wetgeving.

Digitaal verbonden, sterk en elegant, S6 Limousine

De Audi S6 Limousine is een topsporter op de weg. Naast zijn sportiviteit beschikt hij over veel andere talenten. Zo zijn er de standaard technologieën op het gebied van infotainment en rijassistentie, een krachtige aandrijflijn en een markant uiterlijk.

Krachtdadig

De nieuwe A6 Limousine komt in eerste instantie met twee motoren op de markt, een benzineversie en een diesel. De benzinekrachtbron is een 340 pk en 500 Nm sterke zescilinder 3.0 TFSI, goed voor een 0-100-acceleratie in 5,1 seconden. De andere introductiemotor is de 3.0 TDI, eveneens een V6. Hij levert 286 pk en een koppel van 620 Nm. Zowel de benzine- als dieselmotor werkt met de nieuwe Mild-Hybrid-technologie.

De A6 loopt altijd een generatie voor. Nu al voor de achtste keer.

Innovaties toepassen met een brede visie op hun positieve effecten. Profiteren van verregaande digitalisering. Een vernieuwend bedieningsconcept, uitgebreide connectiviteit en een groot aanbod aan rijassistentiesystemen. Voor meer veiligheid en comfort. Meteen ook de nieuwe benchmark in dit hogere segment. We claimen het en maken het waar. Omdat we passie hebben voor auto’s. De achtste generatie van de A6 Limousine bewijst het.

A6 Limousine