APK_Banner

APK keuring bij Bourguignon

APK voor maar € 40 all-in. Gratis* in combinatie met onderhoud. 

Direct online plannen

Zo houden we jouw auto veilig.

Is de APK vervaldatum van jouw auto weer in zicht? Regel dan tijdig een APK keuring. Laat nu jouw auto keuren voor een vast laag tarief van slechts € 40,-.** Dit is inclusief BTW, afmeldkosten, viergastest, EOBD-scan of roetmeting. Mocht tijdens de APK blijken dat er een reparatie aan jouw auto noodzakelijk is, dan nemen wij altijd vooraf contact met je op.

Wat houdt de APK keuring in?

Tijdens de APK keuring lopen wij jouw auto volledig na volgens de wettelijk voorgeschreven APK eisen. Ook controleert onze APK keurmeester de gegevens van het kentekenbewijs, het is dus erg belangrijk dat je deze meeneemt naar jouw afspraak. Mocht blijken dat jouw auto niet voldoet aan de eisen dan overleggen wij eerst de benodigde reparatie(s) inclusief kostenbegroting met jou. De meeste vervangingsonderdelen liggen bij ons op voorraad zodat wij jouw auto dezelfde dag nog kunnen repareren.

Extra service

Kies je voor Bourguignon, dan kies je voor kwaliteit en zekerheid, maar ook voor een uitgebreide service. Terwijl jouw auto bij ons APK gekeurd wordt, kan je gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Zoals de naam al doet vermoeden, halen en brengen wij jou of jouw voertuig van en naar een gewenste locatie. Wil je liever niet zonder auto? Maak dan gebruik van onze service vervangend vervoer. Gedurende de APK keuring krijg je de beschikking over een leenauto. Ben je lid van een serviceabonnement van jouw automerk? Dan krijg je waarschijnlijk extra korting op onze al voordelige tarieven. Vraag ons naar de mogelijkheden en voorwaarden.

* Indien u de APK combineert met een uitgebreide onderhoudsbeurt of een Longlife-onderhoudsbeurt, wordt de APK kosteloos uitgevoerd. In dit geval betaalt u enkel € 4,85 (exclusief BTW) aan afmeldkosten. 

** Deze regeling is enkel van toepassing op voertuigen van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en Skoda. Voor voertuigen van andere merken geldt een APK-tarief van € 59,--.