ŠKODA

Sinds 1991 is ŠKODA onderdeel van de Volkswagen Group, één van de meest succesvolle automotive groepen ter wereld. In nauwe samenwerking met de groep bouwt, produceert en ontwikkelt ŠKODA zelfstandig auto’s, alsmede onderdelen, motoren en transmissies.

ŠKODA

ŠKODA modellen

ŠKODA aanbod

ŠKODA Octavia

ŠKODA Octavia

Combi 1.5 TSI 150 pk Greentech Ambition Business - Navigatie - Bluetooth - Cruise etc. Direct leverbaar!

2019 Benzine 1kmNAP
ŠKODA Fabia

ŠKODA Fabia

Combi 1.0 TSI 95 pk Clever - Navigatie - Parkeersensoren - Bluetooth - Stoelverwarming etc. Direct leverbaar uit voorraad!

2019 Benzine 1kmNAP

Bourguignon ŠKODA onderhoud

Nieuws & Acties

ŠKODA elektrificeert met VISION iV conceptstudie

13 februari 2019

ŠKODA elektrificeert met VISION iV conceptstudie

Met het studiemodel VISION iV zet ŠKODA op de autosalon van Genève (5 t/m 17 maart) de volgende stap naar elektrische mobiliteit. ŠKODA teast het publiek met twee ontwerpschetsen van voertuigen die voor het eerst op basis van de Modular Electric Drive Kit (MEB) worden gebouwd. De crossover-coupé met vier portieren biedt fascinerende, sportieve lijnen.

ŠKODA KAMIQ: eerste blik in het interieur

6 februari 2019

ŠKODA KAMIQ: eerste blik in het interieur

ŠKODA geeft kort voor de wereldpremière van de nieuwe KAMIQ op de Autosalon van Genève de eerste beelden vrij van het interieur van de nieuwe stads-SUV. Het interieur combineert ergonomie en emotie met ŠKODA's gebruikelijke royale hoeveelheid binnenruimte. De KAMIQ is het tweede model met het nieuwe interieurconcept van het Tsjechische merk.