ŠKODA

Sinds 1991 is ŠKODA onderdeel van de Volkswagen Group, één van de meest succesvolle automotive groepen ter wereld. In nauwe samenwerking met de groep bouwt, produceert en ontwikkelt ŠKODA zelfstandig auto’s, alsmede onderdelen, motoren en transmissies.

ŠKODA

ŠKODA modellen

ŠKODA aanbod

ŠKODA SCALA

ŠKODA SCALA

1.0 TSI 115 pk First Edition - Full led - Doorlopend dak - Stoelverwarming etc. Direct leverbaar uit voorraad! €500,- inruilbonus!

2019 Benzine 1kmNAP

Bourguignon ŠKODA onderhoud

Nieuws & Acties

ŠKODA trekt doek van VISION GT concept

5 juni 2019

ŠKODA trekt doek van VISION GT concept

ŠKODA presenteert tijdens de Shenzhen-Hong Kong-Macao International Autoshow 2019 een preview van een sportieve SUV voor de Chinese markt. De VISION GT concept combineert compacte afmetingen met een royale binnenruimte en geavanceerde technologie. De productieversie van deze SUV met de looks van een coupé wordt later dit jaar onthuld.

Elektrische ŠKODA CITIGOe iV vanaf 1 juli te reserveren

5 juni 2019

Elektrische ŠKODA CITIGOe iV vanaf 1 juli te reserveren

De ŠKODA CITIGOe iV - de volledig elektrische stadsauto die ŠKODA afgelopen maand onthulde - arriveert begin volgend jaar in Nederland. Hij wordt de eerste écht bereikbare elektrische auto voor zowel zakelijke rijders als particulieren met een range van meer dan 250 kilometer. De belangstelling voor deze auto wordt dan ook groot. Vroegboekers kunnen vanaf 1 juli alvast een exemplaar reserveren.