ŠKODA

Sinds 1991 is ŠKODA onderdeel van de Volkswagen Group, één van de meest succesvolle automotive groepen ter wereld. In nauwe samenwerking met de groep bouwt, produceert en ontwikkelt ŠKODA zelfstandig auto’s, alsmede onderdelen, motoren en transmissies.

ŠKODA

ŠKODA modellen

ŠKODA aanbod

ŠKODA Rapid

ŠKODA Rapid

Spaceback 1.2 TSI GREENTECH DRIVE , Panodak, Navi, Stoelverw., Cruise, Parkeersensoren

2018 Benzine 17.790kmNAP

Bourguignon ŠKODA onderhoud

Nieuws & Acties

ŠKODA SCALA: nieuwe naam voor nieuw compact model

16 oktober 2018

ŠKODA SCALA: nieuwe naam voor nieuw compact model

SCALA. Dat wordt de naam van het nieuwe compacte model van ŠKODA. Na eerst het silhouet van het toekomstige compacte model te hebben getoond, geeft ŠKODA nu prijs hoe hij gaat heten. De naam stamt af van het Latijnse woord ‘scala’, dat letterlijk ‘trap’ of ‘ladder’ betekent. De naam staat ook synoniem voor de volgende grote stap van de Tsjechische autofabrikant in het compacte segment. Daarnaast heeft de ŠKODA SCALA nog een nieuwe feature: als eerste Europese productiemodel van het merk is de achterklep nu voorzien van afzonderlijke ‘ŠKODA’-letters in plaats van een logo.

Interieur ŠKODA KODIAQ RS: sportief, comfortabel en ruim

26 september 2018

Interieur ŠKODA KODIAQ RS: sportief, comfortabel en ruim

De ŠKODA KODIAQ RS viert zijn wereldpremière tijdens de internationale autoshow van Parijs. Na de uiterlijke looks geeft ŠKODA nu ook meer details vrij over het interieur voor de sportieve grote SUV. De nieuwkomer in de ŠKODA RS-familie combineert royale en flexibele ruimte en de typische praktische bruikbaarheid van elke ŠKODA met een sportief gestyld interieur.