ŠKODA

Sinds 1991 is ŠKODA onderdeel van de Volkswagen Group, één van de meest succesvolle automotive groepen ter wereld. In nauwe samenwerking met de groep bouwt, produceert en ontwikkelt ŠKODA zelfstandig auto’s, alsmede onderdelen, motoren en transmissies.

ŠKODA

ŠKODA modellen

ŠKODA aanbod

ŠKODA Fabia

ŠKODA Fabia

Combi 1.0 75 pk Business Edition - Stoelverwarming - Automatisch airco - Cruise control etc. Direct leverbaar uit voorraad! Nu €297,- per maand met private lease!! €1.000,- inruilbonus!

2019 Benzine 1kmNAP
ŠKODA Citigo

ŠKODA Citigo

1.0 Greentech Style 60 pk - Airco - Bluetooth - Cruise controle etc. Direct leverbaar uit voorraad! Actietarieven Private lease!! €500,- inruilbonus!

2019 Benzine 1kmNAP

Bourguignon ŠKODA onderhoud

Nieuws & Acties

Feest bij ŠKODA: 22 miljoenste auto loopt in China van de band

11 april 2019

Feest bij ŠKODA: 22 miljoenste auto loopt in China van de band

ŠKODA heeft vandaag zijn 22 miljoenste auto geproduceerd. Het jubileumvoertuig, een ŠKODA KODIAQ GT in de kleur Velvet Red, reed in de SAIC VOLKSWAGEN fabriek in het Chinese Changsha van de band en pronkt op de Shanghai Auto Show die dit jaar van 16 tot en met 25 april plaatsvindt.

De materiaalwagens van ŠKODA: nu ook voor zaterdag-klussers

5 april 2019

De materiaalwagens van ŠKODA: nu ook voor zaterdag-klussers

Voor Team Sunweb zijn de ŠKODA materiaalwagens onmisbaar. Ze zorgen ervoor dat een wiel snel gewisseld kan worden en dat reparaties in no time zijn uitgevoerd. ŠKODA vertaalt het gemak van de Team Sunweb materiaalwagens nu door naar de zaterdag, dé dag voor kleine en grote klussen. Elke klusser kan nu een materiaalwagen voor de zaterdag boeken, inclusief alle benodigde spullen én een handig mannetje zodat de zaterdagklus supersnel is geklaard.