ŠKODA

Sinds 1991 is ŠKODA onderdeel van de Volkswagen Group, één van de meest succesvolle automotive groepen ter wereld. In nauwe samenwerking met de groep bouwt, produceert en ontwikkelt ŠKODA zelfstandig auto’s, alsmede onderdelen, motoren en transmissies.

ŠKODA

ŠKODA modellen

ŠKODA aanbod

ŠKODA Fabia

ŠKODA Fabia

Actietarief PL. vanaf €229!! > Airco - cruise - Bluetooth etc. Zeer scherp actietarief private lease! €1500,- inruilpremie!!!

2018 Benzine 1kmNAP
ŠKODA Karoq

ŠKODA Karoq

1.0 TSI DSG 115 pk Clever Edition - Sportstoelen - Elektrische achterklep - Navigatie etc. Direct leverbaar uit voorraad!

2018 Benzine 1kmNAP

Bourguignon ŠKODA onderhoud

Nieuws & Acties

Wereldprimeur: ŠKODA SCALA

10 december 2018

Wereldprimeur: ŠKODA SCALA

Met de SCALA richt ŠKODA zich duidelijker op de jongere consument dan ooit tevoren. Het model leent zijn ontwerptaal van het sensationele VISION RS-studiemodel – dat op de autoshow van Parijs werd onthuld – en komt in de eerste helft van 2019 op de markt met vermogens tussen de 66 kW/90 pk en 110 kW/150 pk.

Eerste interieurbeelden ŠKODA SCALA

3 december 2018

Eerste interieurbeelden ŠKODA SCALA

ŠKODA brengt een week vóór de wereldpremière in Tel Aviv de eerste interieurfoto’s van de ŠKODA SCALA uit. Het interieur van het model volgt de nieuwe designtrend die ŠKODA met de VISION RS-conceptcar heeft ingezet. De SCALA wordt het eerste productiemodel waarbij ŠKODA deze nieuwe ontwerptaal doorvoert. Kenmerkend zijn een centraal display in het gezichtsveld van de bestuurder en een nieuw ontworpen instrumentenpaneel.