Audi

Voorsprong door techniek, daar staat Audi voor. Maar ze hebben nog veel meer te bieden. Ze proberen hun klanten enthousiast te maken over hun auto's en diensten, ze streven naar een continue stroom aan innovaties zodat Audi zich steeds blijft ontwikkelen.

Audi

Audi modellen

Bekijk hier een greep uit de Audi modellen. Wanneer op de knop onder deze modellen klikt, vindt u een overzicht van alle Audi modellen.

Audi aanbod

Wij beschikken altijd over een gevarieerde Audi voorraad en bieden deze aan voor een messcherpe basisprijs.

Audi Q2

Audi Q2

1.4 TFSI 150 pk S-Tronic Sport, 2000 Voordeel!!!Led koplampen, Aut airco, soundsysteem,

2018 Benzine 10kmNAP
Audi A3

Audi A3

Sportback 1.0 TFSI SPORT S LINE EDITION MMI navi Plus, Virtual Cockpit Nu met € 1.500,= voordeel

2018 Benzine 11kmNAP
Audi Q2

Audi Q2

1.4 TFSI COD SPORT PRO LINE S MMI plus, Virtual cockpit, 18"-LM

2017 Benzine 17.125kmNAP

Bourguignon Audi onderhoud

Nieuws & Acties

Debuut Audi Q8 studiemodel in Detroit

22 december 2016

Debuut Audi Q8 studiemodel in Detroit

Audi trapt het nieuwe jaar op sensationele wijze af. Tijdens de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit presenteert het merk in januari 2017 de Audi Q8 conceptauto. Het nagenoeg productierijpe studiemodel combineert de aantrekkelijke styling van een coupé met de ruimte die zo typerend is voor een SUV, inclusief diens grote flexibiliteit. Met dit toekomstige productiemodel staat Audi aan de basis van een nieuw segment voor full-size modellen.

Verkoop Audi A5 Coupé van start

22 juli 2016

Verkoop Audi A5 Coupé van start

De nieuwe generatie Audi A5 Coupé oogstte bij de presentatie aan de internationale pers eerder dit jaar al veel lof met zijn design, het compleet nieuw ontwikkelde onderstel, de krachtige motoren en innovatieve infotainmenttechniek. Deze week is de verkoop van start gegaan en introduceert Audi direct een begeerlijke Launch Edition.