Audi

Voorsprong door techniek, daar staat Audi voor. Maar ze hebben nog veel meer te bieden. Ze proberen hun klanten enthousiast te maken over hun auto's en diensten, ze streven naar een continue stroom aan innovaties zodat Audi zich steeds blijft ontwikkelen.

Audi

Audi modellen

Bekijk hier een greep uit de Audi modellen. Wanneer op de knop onder deze modellen klikt, vindt u een overzicht van alle Audi modellen.

Audi aanbod

Wij beschikken altijd over een gevarieerde Audi voorraad en bieden deze aan voor een messcherpe basisprijs.

Audi A3

Audi A3

Sportback 1.5 TFSI CoD Sport S Line Edition B&O, 18"-LM, Virtual cockpit

2018 Benzine 11kmNAP
Audi A3

Audi A3

Sportback 1.6 TDI , Climate, Cruise, Trekhaak, Parkeersensoren

2012 Diesel 121.668kmNAP
Audi A4

Audi A4

Avant 1.4 TFSI SPORT PRO LINE Panoramadak, Leder, Adaptive cruise

2017 Benzine 25.636kmNAP

Bourguignon Audi onderhoud

Nieuws & Acties

Debuut Audi Q8 studiemodel in Detroit

22 december 2016

Debuut Audi Q8 studiemodel in Detroit

Audi trapt het nieuwe jaar op sensationele wijze af. Tijdens de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit presenteert het merk in januari 2017 de Audi Q8 conceptauto. Het nagenoeg productierijpe studiemodel combineert de aantrekkelijke styling van een coupé met de ruimte die zo typerend is voor een SUV, inclusief diens grote flexibiliteit. Met dit toekomstige productiemodel staat Audi aan de basis van een nieuw segment voor full-size modellen.

Verkoop Audi A5 Coupé van start

22 juli 2016

Verkoop Audi A5 Coupé van start

De nieuwe generatie Audi A5 Coupé oogstte bij de presentatie aan de internationale pers eerder dit jaar al veel lof met zijn design, het compleet nieuw ontwikkelde onderstel, de krachtige motoren en innovatieve infotainmenttechniek. Deze week is de verkoop van start gegaan en introduceert Audi direct een begeerlijke Launch Edition.