Audi

Voorsprong door techniek, daar staat Audi voor. Maar ze hebben nog veel meer te bieden. Ze proberen hun klanten enthousiast te maken over hun auto's en diensten, ze streven naar een continue stroom aan innovaties zodat Audi zich steeds blijft ontwikkelen.

Audi

Audi modellen

Bekijk hier een greep uit de Audi modellen. Wanneer op de knop onder deze modellen klikt, vindt u een overzicht van alle Audi modellen.

Audi aanbod

Wij beschikken altijd over een gevarieerde Audi voorraad en bieden deze aan voor een messcherpe basisprijs.

Audi A4

Audi A4

Avant 2.0 TDI S-Tronic Sport Lease Edition , Full LED, MMI Navi, Elek. kofferdeksel

2018 Diesel 34.969kmNAP
Audi A4

Audi A4

Avant 1.4 TFSI SPORT PRO LINE S-Tronic , Panoramadak, Virtual Cockpit, Leder, Adaptive Cruise, Lane Assist

2017 Benzine 33.425kmNAP
Audi A1

Audi A1

Sportback 1.0 TFSI Advance 95pk | S Line exterieur | 17" | MMI Navigatie | Bluetooth | Airco | Cruise control |

2018 Benzine 15.470kmNAP

Bourguignon Audi onderhoud

Nieuws & Acties

Groen licht door slimme Audi techniek

17 mei 2019

Groen licht door slimme Audi techniek

Na een succesvolle lancering in de Verenigde Staten introduceert Audi Traffic Light Information nu in Europa. Audi rust vanaf juli een aantal nieuwe modellen uit met deze spraakmakende techniek. Door data slim te verwerken weet de auto wanneer verkeerslichten op groen springen, zodat de bestuurder daarop kan anticiperen. Rijden in steden wordt zo meer ontspannen en efficiënt. Ingolstadt – de thuisbasis van het merk – wordt de Europese proeftuin voor deze V2I-technologie (Vehicle to Infrastructure). Andere Europese steden volgen later. Audi is de eerste fabrikant ter wereld die zijn serieproductiemodellen via een netwerk verbindt met verkeerslichten in steden.

De nieuwe Audi A4: nog sportiever, nog meer hightech

15 mei 2019

De nieuwe Audi A4: nog sportiever, nog meer hightech

De Audi A4 krijgt een grote upgrade. Dat begint met een ontwerp dat nog meer in lijn is met Audi’s nieuwe design-DNA. Het nieuwe MMI touch display zorgt voor optimaal bedieningsgemak en dankzij mild-hybrid technologie maken efficiency en comfort weer een stap vooruit. De nieuwe S4 met V6 TDI maakt gebruik van een 48V elektrisch systeem en een elektrische compressor. De nieuwe A4-modellen worden eind 2019 op de markt verwacht.