Bandenhotel_Banner_Bourguignon

Bandenhotel Bourguignon

Hét vijfsterren hotel voor jouw banden in Friesland.

Plan je bandenwissel

Opslagruimte voor seizoensbanden.

Beschik je niet over een ruimte om je autobanden op te slaan en/of wil je er zeker van zijn dat de functionele eigenschappen van jouw banden zo lang mogelijk behouden blijven? Laat je winterbanden of zomerbanden opslaan tegen een aantrekkelijk tarief in het bandenhotel van Bourguignon, jouw autodealer in Friesland.

Opslagruimte voor seizoensbanden

De prettige wegligging van jouw auto is mede afhankelijk van de juiste banden voor de juiste seizoenen. Het gebruik van seizoensbanden betekent echter wel dat je tussen de seizoenen door de banden moet opslaan. Echter is niet iedere ruimte geschikt voor opslag. Onder optimale condities blijft de kwaliteit van jouw banden namelijk beter gewaarborgd. Heb je geen geschikte opslagruimte, dan biedt ons bandenhotel en mooie uitkomst.

Vijf sterren bandenhotel

In ons vijf sterren bandenhotel worden jouw zomer- en/of winterbanden (figuurlijk) in de watten gelegd. In de klimaatgecontroleerde ruimten is een vrijwel constante temperatuur en vochtigheidsgraad. En daar houden uw banden van. Daarnaast is er weinig verlichting zodat UV stralen geen kans krijgen om het rubber van de banden aan te tasten. Het gevolg? Jouw banden gaan langer mee en de functionele eigenschappen blijven zo lang mogelijk behouden. Het goed opslaan van winterbanden en zomerbanden heeft dus zo zijn voordelen.

Boek nu een verblijf

Gunt jij jouw banden het allerbeste? Laat jouw winterbanden opslaan. Boek dan nu een verblijf in ons bandenhotel voor een aantrekkelijk tarief. Wij zorgen dat uw banden deskundig worden gedemonteerd en indien gewenst monteren wij ook direct jouw nieuwe banden.