A3_2023_5691-L-1

De vernieuwde A3 Limousine bij Bourguignon

  • Kopen v.a.

    € 39.302,-

  • Private lease v.a.

    € 609,-*

  • Zakelijke lease v.a.

    € 425,-

Sportiever, comfortabeler én digitaler dan ooit

De vernieuwde Audi A3 is sportiever, comfortabeler én digitaler dan ooit. Bovendien is de standaarduitrusting verder uitgebreid en zijn on demand functies beschikbaar.

Maak de weg mooier
Het elegante silhouet en de expressieve voor- en achterkant spreken tot de verbeelding. In de vernieuwde Audi A3 Limousine bent u bovendien digitaal en connectief onderweg.

Markante uitstraling
De Audi A3 Limousine met uitrustingsniveau advanced trekt de aandacht met zijn nieuw ontworpen voorkant met zeshoekige Audi Singleframe en slanke ontwerpdetails in de luchtinlaten. Ook de tweedimensionale Audi-ringen en een nieuw verlichtingsdesign horen bij de elegante ontwerptaal.

Een sierlijk silhouet
Van opzij bekeken loopt de doorgaande schouderlijn over in de achterdeuren, wat de lengte en het sportief-elegante silhouet van de Audi A3 Limousine benadrukt. Details als de lasergegraveerde modelaanduidingen op de B-stijlen vervolmaken harmonieus de vormgeving.

Een rijdend statement
Velgen bepalen in hoge mate het autokarakter. Verheug u op diverse nieuwe velgontwerpen. Kies uit tot wel 19 inch grote velgen van Audi en Audi Sport. Een fraai voorbeeld zijn de grafietgrijze en glansgedraaide 18 inch velgen in 5-dubbelspaak-design.

Een sportieve achterkant
Ontwerpelementen zoals de platte diffuser benadrukken de breedte van de Audi A3 Limousine. Het optiekpakket zwart plus met glanzend zwarte accentueringen maakt de sportieve uitstraling compleet

Gepersonaliseerd rijplezier
Talloze geavanceerde rijhulpsystemen en andere features, waaronder de 7-traps S tronic transmissie met dubbele koppeling, dragen bij aan het onverstoorbare rijkarakter. U rijdt dynamisch door de stad en comfortabel op langere routes.

Raak de juiste snaar
De nieuwe kleur Progressiefrood metallic in combinatie met uitrustingsniveau advanced benadrukt het sportief-elegante karakter van de Audi A3 Limousine. Opvallende designkenmerken aan de voor- en achterkant maken het stijlvolle beeld compleet.

Karakteristiek lichtdesign
De matrix LED-koplampen met dynamische lichtanimatie en dynamische knipperlichten verlichten de weg haarscherp en precies. Nieuw ontworpen koplampelementen en het slankere design van de verlichtingsunits versterken de sportieve looks.

Ware schoonheid zit van binnen
Geniet van uitstekend zitcomfort in een hoogwaardige ambiance. De fraaie decoratielijsten van donker aluminium Spektrum benadrukken het sportief-elegante interieur van de Audi A3 Limousine.

Slimme connectiviteit
De Audi A3 Limousine is integraal onderdeel van de digitale wereld. Innovatieve digitale functies zijn volop aanwezig. Personaliseer via MMI of de myAudi-app uw rijervaring en ontdek aan de hand van de vele Audi connect-toepassingen de digitale kant van mobiliteit.

Onderweg overal mobiel: Neem twee fietsen of elektrische fietsen mee op reis. De zwarte, inklapbare Audi-fietsendrager vergemakkelijkt het vervoer en is dankzij het lage gewicht eenvoudig op de trekhaak te plaatsen. 

Sportieve accenten: De carbon spiegelkappen van Audi Originele Accessoires vormen een fraai contrast met het effect van de carrosserielak, waardoor uw Audi A3 Limousine nog dynamischer oogt. 

In elk detail dynamisch: Voeg met de carbon kofferbakspoiler een final touch toe aan de uitstraling van uw Audi A3 Limousine. Vorm en materiaal benadrukken het sportieve karakter en de spoiler het totaalbeeld compleet. 

Vanuit elk perspectief dynamisch
Meer comfort of juist sportieve rijeigenschappen. U bepaalt hoe uw Audi A3 Limousine rijdt. Onderweg houden geavanceerde rijhulpsystemen een oogje in het zeil. De mild-hybrid-technologie zorgt voor het terugwinnen van energie.

Ervaar digitalisering
Navigeren, communiceren, u laten informeren en van het omvangrijke infotainmentaanbod genieten: het kan allemaal met MMI navigatie plus met MMI touch. Daarmee is bovendien een ruime selectie aan Audi connect-toepassingen beschikbaar die de digitale kant van mobiliteit voor u ontsluiten.

Belangrijke informatie in beeld
Het head-up display projecteert naar wens de snelheid en andere voor het rijden relevante informatie in uw directe blikveld.

Efficiënt onderweg
De Audi A3 Limousine 35 TFSI S tronic beschikt over mild-hybrid-technologie, die door energieterugwinning het brandstofverbruik kan verlagen. Tijdens wegrijden vanuit stilstand en gasgeven met een laag toerental ondersteunt dit systeem de TFSI met extra vermogen en koppel.

Rijplezier is inbegrepen
Van efficiënt tot sportief: met Audi drive select bepaalt u zelf het karakter van uw Audi A3 Limousine. De S tronic-transmissie met dubbele koppeling maakt sportief schakelen mogelijk en biedt daarnaast het comfort van een automatische versnellingsbak.

Slimme ondersteuning
Lane change warning, uitstapwaarschuwing en rear cross-traffic assist kunnen bij het veranderen van rijstrook, tijdens uitstappen en achteruit uitparkeren helpen en voor naderend verkeer waarschuwen. De parkeerassistent met parkeerhulp plus neemt tijdens in- en uitparkeren het sturen van u over.

Een prettige ambiance
Binnenin draagt het lichtpakket met ambient lighting bij aan de aangename sfeer. Vanaf het lichtpakket plus met ambient lighting kunt u uit dertig kleuren kiezen en zo een individueel kleurenprofiel instellen, één- of tweekleurig. Het lichtpakket pro met ambient lighting voegt daar nog verlichte stoffen vlakken op de deurpanelen aan toe.

Elegante details
Ontdek de kwaliteit en het doordachte design, bijvoorbeeld in de vorm van de compacte S tronic-schakelaar en de nieuw ontworpen middenconsole. Bij het klimaatregelingspakket plus zit de hoogwaardigheid in de details: de buitenste lamellen van de ventilatieroosters zijn verchroomd en het middelste exemplaar schittert in het zwart.

Digitaal alles in beeld
De 10,25 inch Audi virtual cockpit is het digitale instrumentarium. Met de Audi virtual cockpit plus krijgt u een 12,3 inch groot full-HD instrumentenpaneel met een dynamische, sportieve en klassieke weergavestijl

Intense geluidservaring
Geniet in uw Audi A3 Limousine van het SONOS Premium Sound System met 3D-geluid. De vijftien krachtige luidsprekers inclusief een subwoofer zorgen voor een indrukwekkende luisterbelevenis. De heldere weergave van hoge en lage tonen en de donkere bas zijn in al hun facetten te ervaren.

 

A3_ae_2023_5677_without_cast-L-1

Audi Exclusief: Maak van uw Audi A3 Limousine een uniek exemplaar. Dat kan met de maatwerkopties van Audi exclusive. Alles volledig volgens uw wensen. Kies uit diverse gepersonaliseerde lakkleuren, bijvoorbeeld Javagroen metallic.

Net zo veelzijdig als het leven zelf
Met Audi Originele Accessoires heeft u uitgebreid de mogelijkheid om uw Audi helemaal aan uw wensen aan te passen. Geniet van op maat gemaakte extra’s met een fraai design en doordachte functionaliteit.