2102-audi-q8-tfsie-header.jpg

De Audi Q8 TFSI e bij Bourguignon

Een sportieve plug-in hybride

 • Kopen v.a.

  € 92.889,-

 • Private lease v.a.

  € 1.305,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 1.199,-

 • Bijtelling

  12 %

De Audi Q8 TFSI e met een krachtige plug-in hybrideaandrijving

Sportiviteit is er in vele vormen. Een hele fraaie is deze vooruitstrevende SUV-coupé, de Audi Q8 TFSI e. Met zijn krachtige plug-in hybrideaandrijving en tot de verbeelding sprekend design maakt hij grote indruk. Rijplezier en laadgemak zijn altijd inbegrepen

Kies uit twee krachtige aandrijflijnen

De Audi Q8 TFSI e combineert een V6-benzinemotor met een elektromotor. Er zijn twee varianten, die van elkaar verschillen door het vermogen, de elektrische actieradius en de prestaties. De Audi Q8 55 TFSI e heeft een systeemvermogen van 280 kW/381 pk, komt 44 tot 47 kilometer ver in de elektrische stand en versnelt desgewenst in 5,8 seconden van 0 naar 100 km/h. De Audi Q8 60 TFSI e biedt 340 kW/462 pk, kan puur elektrisch 44 à 45 kilometer afleggen en trekt in slechts 5,4 seconden op van 0 naar 100.

Krachtig en efficiënt

Ook als plug-in hybride staat de Audi Q8 borg voor veel rijplezier. Dankzij de recuperatiefunctie wint de auto energie terug tijdens afremmen en uitrollen.

Thuis laden

Er zijn diverse mogelijkheden om uw Audi Q8 TFSI e betrouwbaar en veilig thuis en op het werk op te laden.

Publiek laden

Voor onderweg laden kunt u terecht bij heel veel laadpalen, zeker in Nederland. Met de e-tron Charging Service heeft u toegang tot meer dan 150.000 laadpunten in 25 Europese landen.

 

Zo sportief kan een SUV zijn

De Audi Q8 60 TFSI e is standaard voorzien van het S line-pakket. Ook HD-matrix-ledkoplampen, ledachterlichten en rode remzadels behoren tot de standaarduitrusting van de 60 TFSI e. Voor elke Audi Q8 geldt dat deze in hoge mate te personaliseren is. Zo heeft u keuze uit verschillende grote wielmaten in diverse designs.

The road to zero emission

Een plug-in hybride combineert de sterke kanten van een elektromotor met de voordelen van een verbrandingsmotor. Alle dagelijkse korte ritten in de volledig elektrische stand zijn aangenaam stil en zonder lokale uitstoot. Tijdens langere reizen vertrouwt u op de bekende actieradius van de verbrandingsmotor om zorgeloos uw bestemming te halen.

Met de TFSI e-uitvoeringen zijn we de weg ingeslagen naar steeds minder CO2-uitstoot.

Een sportieve ambiance

De Audi Q8 60 TFSI e verwelkomt u en uw medereizigers met een sportief interieur. Voorin zit u op gerieflijke sportstoelen met S-logo’s bovenaan de rugleuningen. Kies uit fraaie bekledingen, waaronder leder of een combinatie van alcantara met leder.

MMI navigatie plus

De Audi Q8 TFSI e beschikt standaard over ‘MMI navigatie plus’ met ‘MMI touch response’ en Audi connect en ook de Audi virtual cockpit met speciale TFSI e-indeling. Op dat digitale instrumentarium ziet u onder meer of u op stroom of benzine rijdt, of de auto energie terugwint, hoeveel stroom er in de accu zit en hoe ver u daarmee kunt rijden.