2102-audi-q8-tfsie-header.jpg

De Audi Q8 TFSI e bij Bourguignon

Een sportieve plug-in hybride

 • Kopen v.a.

  € 96.542,-

 • Private lease v.a.

  € 1.553,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 1.342,-

 • Bijtelling

  22 %

Voorop in vooruitgang

Met zijn krachtige plug-in hybrideaandrijving en aansprekende design is de Audi Q8 TFSI e een progressieve SUV-coupé.

Aandrijving

De Audi Q8 TFSI e combineert een V6-benzinemotor met een elektromotor.

Voordelen

Deze SUV met coupé-daklijn presteert dynamisch en stoot in de EV-stand lokaal geen schadelijke stoffen uit.

Dit heeft de Audi Q8 60 TFSI e in huis

Systeemkoppel

Acceleratie

Systeemvermogen

700 Nm

5,4 seconden

340 kW

 

0 naar 100 km/h

462 pk

 

Maatwerk op wielen

De Audi Q8 TFSI e verenigt het beste van twee werelden. Puur elektrisch rijdend komt er niets uit de uitlaat en maakt hij minder geluid. Bovendien is de elektromotor heerlijk krachtig.

De kracht van twee motoren

De Audi Q8 TFSI e is er in twee versies. De sterkste is de 60 TFSI e met een systeemvermogen van 340 kW. Hij komt puur elektrisch 44 tot 45 km ver (WLTP-norm). Hij kan in slechts 5,4 seconden van 0 naar 100 km/h versnellen.

Krachtig. progressief, efficiënt

De plug-in hybrideaandrijving van de Audi Q8 TFSI e garandeert rijplezier. Dankzij de recuperatiefunctie wint de auto energie terug tijdens afremmen en uitrollen.

 

Krachtig, progressief, efficiënt

De plug-in hybrideaandrijving van de Audi Q8 TFSI e garandeert rijplezier. Dankzij de recuperatiefunctie wint de auto energie terug tijdens afremmen en uitrollen.

Kies uit vier rijstanden

Selecteer EV om alleen elektrisch te rijden. Met Hold bewaart u de stroomvoorraad voor een later moment, bijvoorbeeld een milieuzone in de stad. Met Charge voegt u extra kW’s aan de accu toe. En in de Hybrid-stand regelt de auto alles zelf en heeft u geen omkijken naar de techniek.

Eenvoudig opladen

Thuis of onderweg opladen? De aandrijfaccu van de Audi Q8 TFSI e zit zo weer vol.

Eenvoudig thuis laden

Er zijn diverse mogelijkheden om uw Audi plug-in hybride betrouwbaar en veilig thuis en op het werk op te laden.

(Semi-) publiek laden

voor onderweg laden staat Nederland vol met laadpalen. De rest van Europa haakt snel aan. Audi helpt u met handige laadpassen waarmee ook de kilometerboekhouding goed voor elkaar is.

Smartphone-app

bekijk in de myAudi-app het accupercentage en de resterende actieradius.

Zo sportief kan een SUV zijn

De Audi Q8 60 TFSI e is standaard voorzien van het S line-pakket. Ook HD-matrix-ledkoplampen, ledachterlichten en rode remzadels behoren tot de standaarduitrusting van de 60 TFSI e. De Audi Q8 55 TFSI e valt op door zijn 19 inch 5-arm aero-velgen. Voor elke Audi Q8 geldt dat deze in hoge mate te personaliseren is.

Een sportieve ambiance

De Audi Q8 60 TFSI e verwelkomt u en uw medereizigers met een sportief interieur. Voorin zit u op gerieflijke sportstoelen met S-logo’s bovenaan de rugleuningen. Kies uit fraaie bekledingen, waaronder leder of een combinatie van alcantara met leder.

Elegant en sportief

voorin zit u op gerieflijke sportstoelen met S-logo’s bovenaan de rugleuningen. De bekleding is een combinatie van alcantara met leder.

Geschikt voor elke situatie

optioneel is een over 10 centimeter verschuifbare achterbank leverbaar. De leuning daarvan is 40 : 20 : 40 gedeeld neerklapbaar. Dan neemt het bagagevolume toe van 505 liter tot 1.625 liter.