VW Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens heeft als doel om milieuvriendelijke producten en oplossingen te ontwikkelen, meer milieubewust gedrag aan te moedigen en een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. Het gaat over meer verantwoordelijkheid op de weg en meer milieubewustzijn - niet alleen in onze bedrijfswagens, maar overal en iedere dag.

VW Bedrijfswagens

VW Bedrijfswagens modellen

VW Bedrijfswagens aanbod

Bourguignon VW Bedrijfswagens onderhoud

Nieuws & Acties

Vijf elektrische primeurs van Volkswagen Bedrijfswagens op IAA Hannover

24 september 2018

Vijf elektrische primeurs van Volkswagen Bedrijfswagens op IAA Hannover

I.D. BUZZ CARGO: de elektrische bedrijfswagen van de toekomst Crafter HyMotion met waterstof-brandstofcel en actieradius tot wel 500 km ABT e-Transporter met range tot 400 km ABT e-Caddy met actieradius tot 220 km Cargo e-bike: geavanceerde ‘last-mile deliverer’ voor in de stad Volkswagen Bedrijfswagens zet op de IAA in Hannover een waar elektro-offensief in met maar liefst vijf nieuwe zero-emissiemodellen. Op de toonaangevende bedrijfswagenshow debuteren de I.D. BUZZ CARGO, de ABT e-Transporter, de ABT e-Caddy, de Crafter HyMotion met brandstofcel en de Cargo e-bike.

I.D. BUZZ CARGO: eerste bedrijfswagen van elektrische I.D.-familie

19 september 2018

I.D. BUZZ CARGO: eerste bedrijfswagen van elektrische I.D.-familie

De vroege versies van de Volkswagen Transporter, worden liefkozend Bulli genoemd en spreken nog steeds tot de verbeelding. Met de I.D. BUZZ CARGO laat Volkswagen Bedrijfswagens zien hoe een nieuwe, elektrisch aangedreven Bulli de bestaande Transporter-range zou kunnen verrijken. Het studiemodel heeft een volledig autonome rijmodus (I.D. Pilot) en biedt ook daarmee een blik in de toekomst.