VW Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens heeft als doel om milieuvriendelijke producten en oplossingen te ontwikkelen, meer milieubewust gedrag aan te moedigen en een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. Het gaat over meer verantwoordelijkheid op de weg en meer milieubewustzijn - niet alleen in onze bedrijfswagens, maar overal en iedere dag.

VW Bedrijfswagens

VW Bedrijfswagens modellen

VW Bedrijfswagens aanbod

Bourguignon VW Bedrijfswagens onderhoud

Nieuws & Acties

30 oktober 2019

Volkswagen Bedrijfswagens 5 keer genomineerd voor Bestelauto Expo awards

Bestelauto Expo heeft vandaag de shortlist van de publieksprijs 2020 bekendgemaakt. Volkswagen Bedrijfswagens is het enige merk dat in alle vijf categorieën is genomineerd. Stemmen op de shortlist kan nog tot 11 november. De winnaars van de Bestelauto Expo Publieksprijs 2020 worden bekendgemaakt tijdens de Bestelauto Expo 2020 die op 12 en 13 november plaatsvindt in Houten.

De Transporter 6.1 is nu te bestellen

25 oktober 2019

De Transporter 6.1 is nu te bestellen

Volkswagen Bedrijfswagens heeft de eerste prijzen van de Transporter 6.1 bekendgemaakt. De nieuwste versie van het bedrijfswagenicoon heeft een fris design, is volledig connected, biedt semi-autonome rijfuncties én een rijkere standaarduitrusting. De voorverkoop is vandaag gestart en vanaf eind november staat hij in de Nederlandse showrooms.