VW Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens heeft als doel om milieuvriendelijke producten en oplossingen te ontwikkelen, meer milieubewust gedrag aan te moedigen en een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. Het gaat over meer verantwoordelijkheid op de weg en meer milieubewustzijn - niet alleen in onze bedrijfswagens, maar overal en iedere dag.

VW Bedrijfswagens

VW Bedrijfswagens modellen

VW Bedrijfswagens aanbod

Bourguignon VW Bedrijfswagens onderhoud

Nieuws & Acties

Volkswagen e-Crafter nu leverbaar bij Bourguignon

5 november 2018

Volkswagen e-Crafter nu leverbaar bij Bourguignon

De Volkswagen e-Crafter is nu te bestellen bij Bourguignon. Volkswagen Bedrijfswagens levert de elektrisch aangedreven en zeer compleet uitgeruste e-Crafter standaard met een uitgebreid dienstenpakket met onder meer 8 jaar onderhoud en APK, extra garanties, rijtrainingen en laadadvies.

Vijf elektrische primeurs van Volkswagen Bedrijfswagens op IAA Hannover

24 september 2018

Vijf elektrische primeurs van Volkswagen Bedrijfswagens op IAA Hannover

I.D. BUZZ CARGO: de elektrische bedrijfswagen van de toekomst Crafter HyMotion met waterstof-brandstofcel en actieradius tot wel 500 km ABT e-Transporter met range tot 400 km ABT e-Caddy met actieradius tot 220 km Cargo e-bike: geavanceerde ‘last-mile deliverer’ voor in de stad Volkswagen Bedrijfswagens zet op de IAA in Hannover een waar elektro-offensief in met maar liefst vijf nieuwe zero-emissiemodellen. Op de toonaangevende bedrijfswagenshow debuteren de I.D. BUZZ CARGO, de ABT e-Transporter, de ABT e-Caddy, de Crafter HyMotion met brandstofcel en de Cargo e-bike.