2006-audi-a5-cabriolet-header-01.png

Audi A5 Cabriolet

 • Kopen v.a.

  € 64.237,-

 • Private lease v.a.

  € 1.033,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 832,-

 • Bijtelling

  22 %

Emotie op wielen. Audi A5 Cabriolet.

Stap in en sta open voor een opwindende rijbeleving. Voel op allerlei vlakken de dynamiek van de Audi A5 Cabriolet: in zijn gemoderniseerde designtaal, bij het gebruik van de vooruitstrevende technologieën en bij het aanspreken van de krachtige motoren.

Mooi vooruitzicht, mooie aanblik

Geniet van de aangename rijbeleving in de nieuwe Audi A5 Cabriolet, met name met geopend dak. Vanuit elke hoek ziet deze auto er sportief uit. Hij heeft een grote aantrekkingskracht. Dankzij brede luchtinlaten en chroomafwerking komt de voorzijde sportief over. Aan de zijkant benadrukt de dorpelvormgeving de sportiviteit van dit model. De opbollende spatborden zijn goed gevuld met de optionele 20-inch gegoten lichtmetalen velgen. Een diffusorgedeelte met een sierelement in mat aluminiumzilver benadrukt aan de achterkant de breedte van de Audi A5 Cabriolet. Ook de trapezium uitlaatmonden zijn een fraai gezicht. Het stoffen dak is onder het rijden tot een snelheid van 50 km/h in vijftien seconden te openen of te sluiten.

2006-audi-a5-cabriolet-01.jpg

Amazon Alexa en Amazon Music altijd aan boord

Amazon Alexa en Amazon Music zijn in uw auto geïntegreerd, zodat u deze spraakdienst en streamingservice onderweg kunt gebruiken. In uw Audi heeft u daarvoor geen smartphone of app nodig.


 

Ontspannen reizen? Beslist

Bedien de digitale wereld van de Audi A5 Cabriolet intuïtief vanaf het 10,1-inch grote MMI touchscreen dat haptische feedback geeft. Met de optionele Audi virtual cockpit zijn diverse weergave-instellingen mogelijk. Koppel deze configuratiemogelijkheden aan de gebruiksvriendelijke menustructuren van MMI en u begrijpt dat de modernste digitale technieken het leven aan boord van de Audi A5 Cabriolet veraangenamen. Zelfs aan een online dataverbinding is gedacht. Met deze optionele Audi connect-toepassingen vindt u nog meer points of interest, kunt u navigeren met behulp van Google Earth™-kaarten en heeft u vanaf het autoscherm toegang tot uw Twitter-account.

Compromissen? Doen we niet aan

Binnenin de Audi A5 Cabriolet dragen horizontale interieurlijnen en de nieuw ingedeelde middenconsole bij aan de ruimtelijke beleving. Verder vallen de hoge afwerkingsgraad en materiaalkwaliteit op. Ook de moderne Audi infotainmenttechnologie springt in het oog. Het optionele led ambient light werkt sfeerverhogend. Een persoonlijke aankleding van het interieur is mogelijk met de Audi design selection waarin okapibruin de dominante tint is en met het S line-interieurpakket.

De beste rijstijl? Afwisselend

De dynamische besturing van de Audi A5 Cabriolet past de overbrenging en de bekrachtiging aan de snelheid aan, wat de sportieve rijeigenschappen en het comfort ten goede komt. Door de koppeling met Audi drive select conformeert de rijbeleving zich zelfs aan uw eigen wensen. De standen Dynamic, Comfort, Auto, Individual en Efficiency zijn op elk gewenst moment onder het rijden te selecteren. Ter verlaging van het verbruik zijn de meeste TFSI- en TDI-motoren uitgevoerd met een 12-volt mildehybridesysteem. De reeks begint bij 120 kW/163 pk. Bovendien zijn bepaalde motoren met de dynamische quattro ultra-aandrijving te combineren. Het gemiddeld verbruik van de Audi A5 Cabriolet bedraagt 3,7–5,4 l/100 km en de gemiddelde CO₂-uitstoot 98–143 g/km.

Zien, wat anderen niet zien

De standaard Audi ledkoplampen en ledachterlichten zijn van een nieuw, puristisch ontwerp. De slimme lichtbundel heeft een groot aanpassingsvermogen. Dankzij het optionele Audi laserlicht met groot zichtbereik ziet u in de Audi A5 Cabriolet ook op grote afstand wat er voor u ligt. Een andere bijzonderheid zijn de dynamische animatie van de coming- and leaving-homefunctie in de optionele matrix-ledkoplampen alsmede de dynamische knipperlichten.

2006-audi-a5-cabriolet-04.jpg

Audi A5 Cabriolet nu ook als 35 TFSI met mild hybrid-technologie

Audi breidt het aanbod van mild hybrid-motoren voor de A5-reeks verder uit met een nieuwe instapversie. De A5 Cabriolet is nu ook leverbaar met een 110 kW/150 pk sterke 2.0 TFSI. Daarmee wordt de unieke combinatie van stijl en efficiënte hightech bereikbaarder dan ooit.

De 12V mild hybrid-technologie van de 2.0 TFSI, die in de Audi A4 al leverbaar is, biedt diverse voordelen. Ze zorgt om te beginnen voor een verlaging van het brandstofverbruik van maximaal 0,4 l/100 km. Het gemiddelde verbruik van de A5 Cabriolet 35 TFSI komt bijvoorbeeld uit op 6,2 l/100 km (CO2: 140-162 g/km)**. Ook draagt de mild hybrid-technologie bij aan snelle en soepele herstarts van het start/stop-systeem.

Audi A5 35 TFSI Cabriolet wordt voor maximaal comfort standaard geleverd met de automatische 7-traps S tronic-transmissie. Daarbij is er keuze uit drie uitrustingsniveaus. De A5 35 TFSI Pro Line is er voor rijders die connected willen zijn. Standaard op dit model zijn bijvoorbeeld de Audi smartphone interface, Apple Carplay en de Audi phonebox. Ook volautomatische airconditioning, 17 inch lichtmetalen velgen, LED hoofdrijverlichting en de parkeerhulp achter zijn inbegrepen.

De A5 35 TFSI Business edition is nog meer op comfort gericht. Hij heeft alles van de Pro Line en vult dat aan met onder meer MMI navigatie plus met 10,1 inch touchscreen, de Audi virtual cockpit, sportstoelen en het interieur lichtpakket. Daarnaast zijn Matrix LED-verlichting met dynamische richtingaanwijzers en 18 inch lichtmetalen velgen inbegrepen.

Speciaal voor sportieve rijders zijn er de S edition-uitvoeringen van de A5 35 TFSI-modellen. Deze beschikken over alle luxe van de Business edition en combineren die met de sportieve in- en exterieuruitstraling van S line. Blikvangers zijn de specifieke 18 inch lichtmetalen velgen en het S line sportonderstel. Ook het Audi sound system is een standaard feature van de A5 35 TFSI S editions.

A5 Cabriolet