Audi A5 Cabriolet

Al verkrijgbaar vanaf
€ 55.780,-

Vrijheid op vier wielen.

De Audi A5 Cabriolet.

Het moment waarop de rijbeleving opeens deel uitmaakt van uw leven. Dat is het moment waarin letterlijk en figuurlijk de zon schijnt, waarin u definitief uw eigen koers bepaalt en een ongeveinsd karakter belangrijker is dan compromissen. De Audi A5 Cabriolet past naadloos in dit beeld. Van de lange motorkap via de golvende schouderlijn tot aan de akoestische kap – de passie en aandacht gelden voor elk detail.

Tijdelijk wordt de Audi A5 standaard met automaat geleverd.

Perfect in vorm

Elke auto profiteert van een torsievrije bouw, een cabriolet heeft er extra baat bij. De A5 Cabriolet is op dit vlak een uitblinker, maar weet het gewicht toch te beperken. Daardoor rijdt hij als een zonnetje. Precies wat u wenst voor een open bolide.

Laat maar rollen

Met Audi velgen onderstreept u uw eigen stijl en het karakter van uw Audi A5 Cabriolet. Kies uw favoriete wieldesign en zorg voor een krachtige uitstraling. Dan rijdt u met een goed gevoel, want Audi velgen doorlopen strenge tests, worden goed gecontroleerd en zijn van topkwaliteit.

Briljant

De optionele Audi Matrix LED-koplampen passen hun lichtbundels voortdurend aan de omstandigheden aan. Op de grens van stad naar platteland, met tegenliggers en verkeer voor u: de afzonderlijke lichtdiodes in de Matrix LED-koplampen gaan aan of uit of ze dimmen. Tegemoetkomend verkeer en voorliggers worden niet direct beschenen, maar alle andere gebieden ertussenin en ernaast wel.

Aanpassingsvermogen

Maak van uw A5 Cabriolet een uniek exemplaar en combineer mooie houten panelen, schitterend leder en een lakkleur volgens uw dromen met elkaar. Audi exclusive maakt het mogelijk.

Compromisloos exclusief

Chique, zakelijk, sportief of zelfs flamboyant: de interieurambiance bepaalt u helemaal zelf. De uitrusting is in hoge mate te personaliseren. Zit in het reguliere aanbod van standaarditems en opties niet wat u zoekt, dan zijn er altijd nog de specialisten van Audi Sport GmbH die onder het label Audi exclusive vrijwel elke autowens vervullen.

Zit als gegoten

Het stoeltype, de bekledingsoort en de kleur daarvan zijn beeldbepalend voor het interieur. Een uitgelezen kans om de A5 Coupé op uw wensen af te stemmen en een uniek exemplaar te creëren.

Voelbare perfectie

De decoratielijsten zijn er met pianolak en van koolstofvezel, aluminium en hout. Deze panelen geven het interieur van uw auto nog meer cachet. Uw eigen smaak bepaalt het karakter.

Kijk de toekomst recht in de ogen

Zorg voor overzicht met de Audi virtual cockpit. De navigatiekaart, infotainmentgegevens en Audi connect-toepassingen verschijnen haarscherp op het digitale instrumentarium. Switch met een druk op de knop tussen de weergave met grote of kleine snelheidsmeter en toerenteller. Ook prettig onderweg: de Audi smartphone interface om telefoonapps via het autoscherm te gebruiken.

Uw rijbeleving, geüpdatet

 

Behalve een iconisch design en gebruiksgemak biedt de Audi A5 Coupé ook een intuïtieve rijbeleving. De nieuwste infotainment- en assistentiesystemen maken de toekomst nu al werkelijkheid.

adaptive cruise control met stop & go-functie

Deze cruisecontrol houdt niet alleen de snelheid vast, maar kan ook zelf remmen en optrekken om voldoende afstand tot de voorligger te houden. De aanvullende stop & go-functie is aanwezig in combinatie met S tronic of tiptronic automatische versnellingsbak. De auto kan dan zelf afremmen tot stilstand en daarna weer wegrijden. Handig in fileverkeer.

Audi pre sense

Audi pre sense herkent gevaar voordat het ontstaat. En grijpt in als dat nodig is. Er volgt dan een waarschuwing voor een mogelijke botsing en de auto remt automatisch af.

Afslagassistent

Als de auto tijdens linksaf slaan tegemoetkomend verkeer of ander mogelijk gevaar detecteert, volgt (binnen de technische beperkingen) een automatische remingreep.

Predictive efficiency assist

De voorspellende efficiency-assistent past de snelheid aan aan wat komen gaat, bijvoorbeeld een bebouwde kom, rotonde of helling. De techniek haalt de benodigde info uit het navigatiesysteem. Door gas te minderen of uit te rollen, helpt de auto met brandstof besparen.

Sportiviteit en vrijheid als inspiratiebron

Voor de vormen van de Audi A5 Cabriolet hebben de ontwerpers de slanke lijnen van een coupé in gedachten gehouden. De vlakke achterkant met het in de sierlijst van de kapafdekking geïntegreerde derde remlicht, de korte overhangen en de lange motorkap met power dome benadrukken de sportieve uitstraling.

Wil je meer weten over de AUDI A5 Cabriolet Kom dan langs bij Bourguignon, of neem contact met ons op.

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is?
Vul hier uw kenteken in:

Financier deze Audi A5 Cabriolet

€ 55.780

€ 41.835

Het slottermijn is afhankelijk van looptijd en leeftijd van de auto. Calculatie is een indicatie

Uw maandlasten:
€ 622

Prijs
€ 55.780,-

Financieren P/mnd
€ 622,-

Inruilvoorstel model aanvragen

 
 
 
 
 
 
 
 

Prijs
€ 55.780,-

Financieren P/mnd
€ 622,-

Proefrit model aanvragen

 
 
 
 

Prijs
€ 55.780,-

Financieren P/mnd
€ 622,-

Offerte model aanvragen

 
 
 
 
 

Prijs
€ 55.780,-

Financieren P/mnd
€ 622,-

Financieringsofferte model aanvragen