Carver_tilting_resize-scaled

Ontdek de Carver (Cargo)

Ontdek de nieuwe vorm van mobiliteit: Carver! het is geen scooter, auto of motor. Met de Carver heb je een elektrisch, duurzaam en compact voertuig. Bovendien zorgt de kanteltechniek gegarandeerd voor een glimlach op je gezicht! De Carver is altijd en overal gemakkelijk op te laden dankzij de 230V stekker. Laad je liever bij een laadpaal op? Geen probleem! Gebruik dan onze adapterkabel.

Dynamic vehicle control

In het hart van iedere Carver vind je de gepatenteerde Dynamic Vehicle Control (DVC™), een wereldwijd unieke kanteltechnologie. Deze 100% Nederlandse innovatie maakt het eindelijk mogelijk om de kloof te dichten tussen auto en scooter. De DVC ™ regelt automatisch je balans in bochten, hellingen en oneffen stukken. Door de kantelhoek van je cockpit automatisch te koppelen aan je rijgedrag, zorgt de DVC™ voor een optimale verdeling van de zwaartekracht onder alle omstandigheden. Het gevolg is een super wegligging, wendbaarheid, stabiliteit in de bochten en het gevoel dat je zweeft over de weg.

100% emissievrij

De elektrische Carver is emissievrij, ruimtebesparend en stil. Opladen kan via elk stopcontact. Op één lading rijdt u van Amsterdam naar Utrecht. Geen brandstofkosten meer en ook de wegenbelasting vervalt. Laden bij een laadpaal is mogelijk met een adapterkabel, maar nog makkelijker is het opladen met de 230V stekker.