Audi A5 Coupé

Al verkrijgbaar vanaf
€ 44.070,-

De evolutie van een designicoon:

de Audi A5 Coupé.

Bewonder de evolutie van een designicoon. De Audi A5 Coupé biedt de optimale mix van sportiviteit en een fraai design. De scherp getekende voorzijde met de optionele Audi Matrix LED-koplampen, het vloeiend verlopende zijprofiel en het dunne derde remlicht: alles oogt state of the art.

Tijdelijk wordt de Audi A5 standaard met automaat geleverd.

Elegante en sportieve lijnen

Een ontwerp dat staat. Bijna tijdloos. Elegant en toch ook sportief. De eerste generatie zette de toon, het actuele model maakt het design toekomstbestendig. Kenmerkend zijn de achterste raamstijlen, de golvende lijn over de flanken en de krachtig aangezette spatborden. In de Audi A5 Coupé mag u gezien worden.

Karaktervol

Op de overgang van de voorspatborden naar de portieren zijn driedimensionale chroomelementen aangebracht, die op verfijnde wijze het sportieve karakter van de A5 Coupé onderstrepen. Ook de op de portieren geplaatste aerodynamische buitenspiegels passen in het sportieve beeld.

Schitterend

De optionele Audi Matrix LED-koplampen passen hun lichtbundels voortdurend aan de omstandigheden aan. Op de grens van stad naar platteland, met tegenliggers en verkeer voor u: de afzonderlijke lichtdiodes in de Matrix LED-koplampen gaan aan of uit of ze dimmen. Tegemoetkomend verkeer en voorliggers worden niet direct beschenen, maar alle andere gebieden ertussenin en ernaast wel.

Compromisloos premium

Van de ergonomisch gevormde sportstoelen via het aan de onderkant afgevlakte optionele S line sportstuurwiel tot aan de mogelijkheid om het interieur helemaal volgens eigen wensen aan te kleden – elk detail telt en dat is precies waarom een Audi maatwerk is dat u altijd blijft waarderen.

Innerlijke waarden

Uw A5 Coupé is tot in detail te personaliseren. U begint met de keuze voor een uitvoering, sport of design. Vervolgens kiest u een pakket dat de eigenschappen van uw auto versterkt, bijvoorbeeld S line voor de A5 Coupé sport of de Audi design selection op basis van de A5 design.

Bepaal elk detail zelf

Chique, zakelijk, sportief of zelfs flamboyant: de interieurambiance bepaalt u helemaal zelf. De uitrusting is in hoge mate te personaliseren. Zit in het reguliere aanbod van standaarditems en opties niet wat u zoekt, dan zijn er altijd nog de specialisten van Audi Sport GmbH die onder het label Audi exclusive vrijwel elke autowens vervullen.

Zit als gegoten

Het stoeltype, de bekledingsoort en de kleur daarvan zijn beeldbepalend voor het interieur. Een uitgelezen kans om de A5 Coupé op uw wensen af te stemmen en een uniek exemplaar te creëren.

Voelbare perfectie

De decoratielijsten zijn er met pianolak en van koolstofvezel, aluminium en hout. Deze panelen geven het interieur van uw auto nog meer cachet. Uw eigen smaak bepaalt het karakter.

Kijk de toekomst recht in de ogen

Zorg voor overzicht met de Audi virtual cockpit. De navigatiekaart, infotainmentgegevens en Audi connect-toepassingen verschijnen haarscherp op het digitale instrumentarium. Switch met een druk op de knop tussen de weergave met grote of kleine snelheidsmeter en toerenteller. Ook prettig onderweg: de Audi smartphone interface om telefoonapps via het autoscherm te gebruiken.

Uw rijbeleving, geüpdatet

 

Behalve een iconisch design en gebruiksgemak biedt de Audi A5 Coupé ook een intuïtieve rijbeleving. De nieuwste infotainment- en assistentiesystemen maken de toekomst nu al werkelijkheid.

Assistentiepakket Tour

Een combinatie van assistentiesystemen die vooral tijdens langere ritten tot hun recht komen. Inbegrepen zijn adaptive cruise control met fileassistent, Audi active lane assist, Audi pre sense front, de afslag- en uitwijkassistent en verkeersbordherkenning.

adaptive cruise control met stop & go-functie

Deze cruisecontrol houdt niet alleen de snelheid vast, maar kan ook zelf remmen en optrekken om voldoende afstand tot de voorligger te houden. De aanvullende stop & go-functie is aanwezig in combinatie met S tronic of tiptronic automatische versnellingsbak. De auto kan dan zelf afremmen tot stilstand en daarna weer wegrijden. Handig in fileverkeer.

Audi pre sense

Audi pre sense herkent gevaar voordat het ontstaat. En grijpt in als dat nodig is. Er volgt dan een waarschuwing voor een mogelijke botsing en de auto remt automatisch af.

Afslagassistent

Als de auto tijdens linksaf slaan tegemoetkomend verkeer of ander mogelijk gevaar detecteert, volgt (binnen de technische beperkingen) een automatische remingreep.

Predictive efficiency assist

De voorspellende efficiency-assistent past de snelheid aan aan wat komen gaat, bijvoorbeeld een bebouwde kom, rotonde of helling. De techniek haalt de benodigde info uit het navigatiesysteem. Door gas te minderen of uit te rollen, helpt de auto met brandstof besparen.

Eigen accenten

De symbiose van elegantie en sportiviteit wordt doorgetrokken in de uitrustingslines van de A5 Coupé. Benadruk esthetische details of versterk de atletische uitstraling van uw auto. De keuze is aan u.

Wil je meer weten over de AUDI A5 Coupé? Kom dan langs bij Bourguignon, of neem contact met ons op.

Privélease deze Audi al voor € 698*

  • Wegenbelasting
  • Pechhulp
  • Reparatie en onderhoud
  • All risk verzekering
  • Bandenservice
  • Rente en afschrijving

* Prijs op basis van 10.000 km p/jaar - 48 maanden

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is?
Vul hier uw kenteken in:

Financier deze Audi A5 Coupé

€ 44.070

€ 33.053

Het slottermijn is afhankelijk van looptijd en leeftijd van de auto. Calculatie is een indicatie

Uw maandlasten:
€ 492

Prijs
€ 44.070,-

Financieren P/mnd
€ 492,-

Inruilvoorstel model aanvragen

 
 
 
 
 
 
 
 

Prijs
€ 44.070,-

Financieren P/mnd
€ 492,-

Proefrit model aanvragen

 
 
 
 

Prijs
€ 44.070,-

Financieren P/mnd
€ 492,-

Offerte model aanvragen

 
 
 
 
 

Prijs
€ 44.070,-

Financieren P/mnd
€ 492,-

Financieringsofferte model aanvragen