ŠKODA CITIGO

Al verkrijgbaar vanaf
€ 11.640,-

De ŠKODA CITIGO bij Bourguignon, uw ŠKODA dealer!

Ontdek de ŠKODA CITIGO

Op zaterdag ga je van hot naar her door de stad. Een boodschap hier, even iets afgeven daar en nog snel een bloemetje regelen voor je jarige schoonmoeder. De ŠKODA CITIGO is ontworpen voor stadsverkeer. Hij is stijlvol, groot in veelzijdigheid en toch compact.

De ŠKODA Citigo bij Auto Borchwerf

Multimedia

Nieuw zijn ook de audio- en infotainmentsystemen Radio Blues en Radio Swing. De eerste omvat een radio-/CD-speler ‘Blues’ met 2 luidsprekers en AUX-IN en is leverbaar vanaf € 200. Radio Swing, standaard vanaf de CITIGO Ambition, heeft een 5-inch kleurentouchscreen voor de bediening van alle FM/AM – en optioneel ook DAB+ – radio-, telefoon- en autofuncties inclusief AUX/USB/SD, Bluetooth-voorbereiding en 6 luidsprekers.

MoveFun20.jpg

Move & Fun systeem

De Move&Fun smartphone-app gebruik je in combinatie met de Swing radio. Dan geniet je van optimale connectiviteit onder het rijden. Klik je telefoon in de speciale houder en gebruik het scherm voor muziek en navigatie en als boordcomputer.

Zicht op alles

Het duidelijke instrumentenpaneel wordt smaakvol verlicht. Bijzonder aan de CITIGO is de boordcomputer, die jou bijvoorbeeld digitaal aangeeft wat de koelvloeistoftemperatuur is.

Instrumentenpaneel30.jpg

Slimme multimedia-houder

Een tussen je pedalen gevallen smartphone: niet handig als je aan het rijden bent. In de multimediahouder kan een iPod of telefoon veilig en binnen handbereik geplaatst worden.

SKODA_Citigo_iPod.jpg

Zuinig en milieubewust, op benzine en aardgas

De compacte ŠKODA CITIGO 5-deurs biedt voor de aandrijving onveranderd veel keuze: er zijn drie spaarzame 1.0-liter driecilinder benzinemotoren met handgeschakelde 5-versnellingsbak of 5-traps automaat, en een extra milieubewuste 1.0 50 kW G-TEC Greentech-uitvoering die kan rijden op benzine en aardgas.

Veiligheid

Juist de stad met al dat stop-and-go verkeer en de vele drukke situaties vereist een auto met een vergaand veiligheidssysteem. De CITIGO beschermt jou en je passagiers met nieuwe technologieën, naast de standaard essentiële voorzieningen.
Volgens de Euro-NCAP (5-sterren) is het de beste auto in z’n klasse qua veiligheid. Andere handige, veilige en comfortabele noviteiten zijn de regen- en lichtsensor (voortaan standaard vanaf de CITIGO Ambition) en het Climatronic automatische klimaatsysteem met pollenfilter als optie voor de CITIGO Style.

SKODA_Citigo_City-Safe-Driv.jpg

City Safe Drive-systeem

Deze unieke innovatie voorkomt botsingen bij lage snelheden. Sensoren volgen het verkeer vóór je CITIGO, binnen 10 meter en tot 30 km/u. Reageert de bestuurder niet tijdig op een obstakel, dan remt het systeem automatisch af. Veilig rijden 2.0.

SKODA_Citigo_Zijairbags.jpg

Hoofd en zij-airbags

Bij een zijdelingse botsing biedt de CITIGO de bestuurder en voorpassagier dubbele bescherming. Naast de traditionele airbags worden speciale hoofd- en zij-airbags geactiveerd. Een geruststellende zekerheid, maar voorkomen heeft prioriteit.

Kom snel een proefrit maken in deze CITIGO bij Bourguignon, uw ŠKODA dealer!

Privélease deze ŠKODA al voor € 199*

  • Wegenbelasting
  • Pechhulp
  • Reparatie en onderhoud
  • All risk verzekering
  • Bandenservice
  • Rente en afschrijving

* Prijs op basis van 10.000 km p/jaar - 48 maanden

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is?
Vul hier uw kenteken in:

Financier deze ŠKODA CITIGO

€ 11.640

€ 8.730

Het slottermijn is afhankelijk van looptijd en leeftijd van de auto. Calculatie is een indicatie

Uw maandlasten:
€ 129

Prijs
€ 11.640,-

Financieren P/mnd
€ 129,-

Inruilvoorstel model aanvragen

 
 
 
 
 
 
 
 

Prijs
€ 11.640,-

Financieren P/mnd
€ 129,-

Proefrit model aanvragen

 
 
 
 

Prijs
€ 11.640,-

Financieren P/mnd
€ 129,-

Offerte model aanvragen

 
 
 
 
 

Prijs
€ 11.640,-

Financieren P/mnd
€ 129,-

Financieringsofferte model aanvragen