2208-skoda-flexlease-2.jpg

Škoda Flex Lease bij %SkodaVES%

Private Lease extra flexibel

Nog meer flexibiliteit!

Wil je nóg meer flexibiliteit rondom jouw Private Lease contract? Dan is Flex Lease van Škoda perfect voor jou! Hoe werkt het? Kies een Private Lease Contract met een looptijd van 48 maanden inclusief de optie Flex Lease. Met deze optie kun je na minimaal 1 jaar het contract maandelijks gratis opzeggen. Zo rijd je nóg zorgelozer in jouw nieuwe Škoda!

Het voordeel van Flex Lease

Met Flex Lease heb je een flexibele looptijd, waardoor je niet jaren vast zit aan je Private Lease contract. Na 1 jaar kan je jouw contract maandelijks gratis opzeggen!

Voor wie is Flex Lease interessant?

  • Als je kennis wilt maken met het private leasen van een Škoda;
  • Als je behoefte hebt aan flexibiliteit en je je niet voor jaren wilt binden;
  • Als je het leuk vindt om elk jaar een nieuwe Škoda en/of kleur wilt rijden;
  • Als je nog niet zeker weet of je je Škoda een lange tijd gaat gebruiken.

Veelgestelde vragen

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wanneer je de leaseovereenkomst binnen het eerste jaar na de ingangsdatum wilt beëindigen, dan is de normale opzeggingsvergoeding verschuldigd zoals omschreven in de algemene voorwaarden van de leaseovereenkomst.

Opzeggen kan eenvoudig en snel per e-mail of brief.

Zodra er na de ingangsdatum van de Private Leaseovereenkomst één jaar is verstreken, kan je de leaseovereenkomst opzeggen en de leaseauto inleveren zonder dat je een opzeggingsvergoeding verschuldigd raakt. Let op: Opzegging is niet mogelijk wanneer er ten aanzien van de Private Leaseovereenkomst sprake is van een betalingsachterstand.

Bij een opzegging op grond van artikel 2.1 vindt wel een normale eindafrekening plaats van meer of minder gereden kilometers. De regeling als omschreven in de Leaseovereenkomst en de bijbehorende algemene voorwaarden is van toepassing. Bij opzegging vindt er ook een voertuiginspectie plaats. Eventuele beschadigingen komen voor rekening van de consument conform de regeling als omschreven in de bij de Leaseovereenkomst behorende algemene voorwaarden.

Bij het opzeggen wordt een opzegtermijn van twee maanden in acht genomen.