1920_skodascala

Scala met dynamische nieuwe looks nu te bestellen

Škoda opent de orderboeken voor de nieuwe Scala.

  • Sportief en stijlvol uiterlijk geïnspireerd op de Vision RS concept car
  • Standaard heel compleet, digitaal interieur, hightech veiligheidsvoorzieningen
  • Leverbaar vanaf € 26.490*, aantrekkelijke Scala Monte Carlo vanaf € 32.490*

Škoda opent de orderboeken voor de nieuwe Scala. Het aangescherpte, dynamische uiterlijk van de ruime en veelzijdige vijfdeurs hatchback is overduidelijk geïnspireerd op de looks van de Vision RS concept car. Ook valt de Scala op door zijn digitale interieur, meer veiligheidsvoorzieningen en een nog rijkere standaarduitrusting. Hij is nu te bestellen vanaf € 26.490*.

Ruim, digitaal en compleet

Het interieur van de nieuwe Scala is ruim en digitaal. Elk model heeft nu standaard een digitaal dashboard (20,3 cm) en een groot infotainmentscherm (21 cm). Ook de veiligheidsvoorzieningen zijn van een niveau hoger. Front Assist met voetgangersmonitoring, Lane Assist en tot wel negen airbags zijn standaard.

Greentech: de kracht van efficiency

De Scala wordt standaard geleverd met de direct ingespoten 1.0 Greentech turbo-benzinemotor. De versie met 70 kW/95 pk is inclusief een handgeschakelde versnellingsbak voorbehouden aan de Scala Essence. De Selection-, Business Edition- en Monte Carlo-uitvoeringen beschikken over de 85 kW/115 pk sterke Greentech-krachtbron, die standaard is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. De comfortabele en dynamische 7-traps DSG-automaat met dubbele koppeling is voor deze uitvoeringen een interessante optie.

Vanaf € 26.490*

De nieuwe Scala Essence is er inclusief een verder uitgebreide standaarduitrusting al vanaf € 26.490*. Het topmodel van de nieuwe range is de sportieve Scala Monte Carlo. Met onder meer TOP LED Matrix-verlichting, Full LED-achterlichten, 17 inch lichtmetalen ‘Kajam Aero’ velgen, de grote (25,4 cm) Virtual Cockpit en sportstoelen laat zijn uitrusting niets te wensen over. Daarbij is de vanafprijs van € 32.490* voor de Monte Carlo al even sportief. 

Lees meer Škoda nieuws