2109-seat-leon-sportstourer-02.jpg

SEAT Private Lease bij Bourguignon

Private Lease jouw SEAT nu vanaf € 345 p/m

SEAT Private Lease

Met Private Lease stap je al in een SEAT vanaf € 345* per maand. Inclusief wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij Bourguignon. Zo weet je precies waar je aan toe bent en zit je gegarandeerd met een glimlach achter het stuur.

Dit houdt Private Lease bij SEAT in

5 redenen waarom je nieuwe auto een SEAT wordt:

 1. Een Private lease auto voor een scherpe all-in prijs.
 2. Inclusief pechhulp onderweg.
 3. In onderhoud bij Bourguignon.
 4. Makkelijk opzegbaar als je het door persoonlijke omstandigheden niet meer kunt betalen.*
 5. Helemaal naar eigen wens samen te stellen.

Bestel online

Kies voor het ultieme gemak van thuis online bestellen en de zekerheid van Private Lease. Bestel online en stap binnen 10 dagen in een gloednieuwe Ibiza of Arona - afhankelijk van beschikbare voorraad. Je kiest zelf waar en wanneer je ‘m afgeleverd wilt hebt. En is er in het echt toch geen klik? Dan kun je ‘m binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Waar wacht je nog op? Ontdek hoe het werkt.

Waarom SEAT Private Lease?

Met Private Lease stap je voor een vast all-in bedrag per maand in een gloednieuwe SEAT. Inclusief wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij Bourguignon. Je hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken. Geen zorgen bij werkloosheid: in de meeste gevallen beëindig je je contract kosteloos. Zo weet je precies waar je aan toe bent en zit je gegarandeerd met een glimlach achter het stuur. En het mooie is, SEAT Private Lease is voor iedereen. Dus ook als je geen bedrijf hebt, geniet je van alle voordelen.

Hoe werkt het?

Kies de SEAT die je wil rijden, het aantal kilometers per jaar en hoelang je jouw nieuwe auto wil rijden. Op basis van jouw keuze, wordt jouw maandbedrag bepaald en weet je precies waar je aan toe bent. Na afloop van het contract lever je je auto weer in, of lease je weer andere gloednieuwe SEAT. Dat noemen we zorgeloos rijden met Private Lease.

Wat past bij mij?

Kopen

 • + De auto is echt van jou.
 • + Je kunt hem altijd verkopen.
 • + Je bent net zolang eigenaar als jij wilt.
 • + Niet afhankelijk van aantal kilometers.
 • - Je hebt kans op onverwachte onderhoudskosten.
 • - Het kost je veel geld in één keer.
 • - Je hebt geen vaste all-in prijs.

Private lease

 • + Scherpe all-in prijs.
 • + 24 uur per dag service.
 • + Geen aanbetaling of waarborgsom.
 • + Vaak goedkoper dan kopen.
 • + Je rijdt in een nieuwe auto.
 • - De auto wordt niet van jou.
 • - Je zit vast aan een contract.

Financieren

 • + Je bepaalt zelf het maandbedrag.
 • + Je kunt extra aflossen.
 • + Geen groot bedrag in één keer.
 • + Niet afhankelijk van aantal kilometers.
 • - Je zit vast aan maandelijkse lasten.
 • - Mogelijk een lange looptijd.
 • - Je betaalt rente.

Veelgestelde vragen

Iedereen met een geldig autorijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar (op verwachte einddatum) SEAT Private lease aanvragen. Na aanvraag beoordelen wij of SEAT Private lease een verstandige keuze is of niet. Lees hier meer of Private lease een verstandige keuze is voor jou.

SEAT Private lease en SEAT Abonnement zijn twee verschillende benamingen voor hetzelfde product. SEAT Private lease en SEAT Abonnement zijn dus hetzelfde.

Wat je vaste maandbedrag is bij SEAT Private lease is afhankelijk van het aantal kilometer dat je per jaar verwacht te gaan rijden. Ook de duur van de overeenkomst heeft effect op het bedrag. Je kunt kiezen voor een looptijd van 24, 36 of 48 maanden.

Iedereen met een voor de betreffende auto geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd.

Het is mogelijk om  SEAT Private lease vroegtijdig te beëindigen. Afhankelijk van de verstreken looptijd worden er wel kosten in rekening gebracht voor het vroegtijdig beëindigen van de lopende overeenkomst.

Heb je een Private leasecontract afgesloten na 1 februari 2016?

Dan betaal je maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Mocht je het contract al in het eerste jaar beëindigen, dan betaal je voor de resterende maanden van dit eerste jaar 100% van de leasetermijnen. Daarna betaal je 40% van de resterende termijnen tot aan het eind van de looptijd.

Heb je een Private leasecontract afgesloten vòòr 1 februari 2016?

Dan wordt de hoogte van het bedrag dat je moet betalen om het contract eerder te beëindigen, vastgesteld op basis van de handelswaarde van de auto en de boekwaarde plus (maximaal) 25% van de resterende maandtermijnen.

Om te controleren of SEAT Private lease financieel een verstandige keuze is raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van SEAT Private lease navragen of er al een of meerdere krediet(en) lopen. Wij laten SEAT Private lease als kredietovereenkomst registreren bij BKR. Dit kan invloed hebben op de toekomstige leencapaciteit. Het bedrag dat bij het BKR geregistreerd wordt communiceren wij vooraf op de leaseovereenkomst.

Met het SEAT Private lease Abonnement is voor alle zaken rondom de auto de officiële SEAT dealer het juiste contact. Zo is alles onder één dak geregeld met alle voordelen van de merkdealer.

Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

SEAT Private lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 24 uur, (inter)nationale pech onderweg-hulpdienst en BTW. 

Het enige dat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol, het wassen van de auto en bijvoorbeeld te veel gereden kilometers. Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico. Het maandbedrag kan alleen aangepast worden wanneer belastingen of wetten wijzigen. Denk hierbij aan landelijke/provinciale verhoging van de wegenbelasting, verhoging assurantiebelasting of BTW-aanpassing.

Keurmerk private lease

* Bourguignon biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

¹ Korting alleen toepasbaar in het geval dat de Arona online wordt besteld. Aanbod geldig t/m 31 december 2022, zolang de voorraad strekt. Op = op.