V3Private Lease header OH XL.png

Private Lease actie, OH!

Vanaf € 359* p/m

✓ Scherpe all-in maandprijs
✓ Inclusief pechhulp onderweg
✓ Inclusief onderhoud bij de SEAT-dealer
✓ Kosteloos opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden
✓ Eerlijke voorwaarden, Keurmerk Private Lease

Waarom SEAT Private Lease?

Met Private Lease stap je voor een vast all-in bedrag per maand in een gloednieuwe SEAT. Inclusief wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij de SEAT-dealer. Je hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken. Ook is je contract in de meeste gevallen kosteloos opzegbaar als je het door onverwachte omstandigheden niet meer kunt betalen. Zo weet je precies waar je aan toe bent bij het prive leasen van een auto en zit je gegarandeerd met een glimlach achter het stuur. En het mooie is, SEAT Private Lease is voor iedereen. Dus ook als je geen bedrijf hebt, geniet je van alle voordelen.

Hoe wil jij leasen?

Vanaf 1 maand

Flexibiliteit ● ● ● ● ●

Vanaf € 569 per maand¹
 

✔ Na 1 maand dagelijks kosteloos opzegbaar

✔ Binnen 3 werkdagen rijden

✔ Incl. wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij jouw SEAT-dealer

✔ Rijden in een jong gebruikte Ibiza


Geen BKR registratie nodig.

Vanaf 12 maanden

Flexibiliteit ● ● ● ● ○

Vanaf € 470 per maand*
 

✔ Na 12 maanden maandelijks kosteloos opzegbaar

✔ Binnen 10 dagen rijden

✔ Incl. wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij jouw SEAT-dealer

✔ Rijden in een nieuwe SEAT

 

BKR registratie nodig.

Vanaf 48 maanden

Flexibiliteit ● ● ● ○ ○

Vanaf € 359 per maand*
 

✔ Tussentijds opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden

✔ Afhankelijk van actuele levertijd

✔ Incl. wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij jouw SEAT-dealer

✔ Rijden in een nieuwe SEAT

 

BKR registratie nodig.

Hoe werkt het?

Kies de SEAT die je wil rijden, het aantal kilometers per jaar en hoelang je jouw nieuwe auto wil rijden. Op basis van jouw keuze, wordt jouw maandbedrag bepaald en weet je precies waar je aan toe bent. Na afloop van het contract lever je je private lease auto weer in, of lease je weer andere gloednieuwe SEAT. Dat noemen we zorgeloos rijden met Private Lease.

Hoe sluit je een SEAT Private Lease abonnement af?

In 5 stappen geregeld

1. Kies jouw favoriete SEAT om privé te leasen
2. Selecteer jouw Private Lease voorkeuren
3. Vraag direct online een offerte aan
4. Na een financiële check maken we jouw contract in orde
5. Klaar voor rijplezier: we leveren jouw gloednieuwe SEAT

Vanaf € 569 per maand

Tijdelijk een auto nodig?

Wil je niet vastzitten aan een langlopend contract of de Ibiza gewoon eens proefrijden voordat je start met Private Lease? Dan is een flexibel huurcontract wellicht iets voor jou. Binnen 3 werkdagen stap je in een jong gebruikte Ibiza voor een vast bedrag per maand. De looptijd is minimaal 1 maand en daarna kun je dagelijks kosteloos opzeggen. Zo ervaar je alle voordelen van een eigen auto, zonder langlopend contract. Ontdek hoe het werkt.

Wat past bij mij?

Kopen

+ De auto is echt van jou.
+ Je kunt hem altijd verkopen.
+ Je bent net zolang eigenaar als jij wilt.
+ Niet afhankelijk van aantal kilometers.

- Je hebt kans op onverwachte onderhoudskosten.
- Het kost je veel geld in één keer.
- Je hebt geen vaste all-in prijs.

Private lease

+ Scherpe all-in prijs.
+ 24 uur per dag service.
+ Geen aanbetaling of waarborgsom.
+ Vaak goedkoper dan kopen.
+ Je rijdt in een nieuwe auto.

- De auto wordt niet van jou.
- Je zit vast aan een contract.

Financieren

+ Je bepaalt zelf het maandbedrag.
+ Je kunt extra aflossen.
+ Geen groot bedrag in één keer.
+ Niet afhankelijk van aantal kilometers.

- Je zit vast aan maandelijkse lasten.
- Mogelijk een lange looptijd.
- Je betaalt rente.

Flexibel huren

+ Scherpe all-in maandprijs.
+ Je zit niet vast aan een langlopend contract.
+ Flexibel: na 1 maand dagelijks opzegbaar.
+ Binnen 3 werkdagen rijden.
+ Geen schuldopbouw of BKR registratie.


- De auto wordt niet van jou.
- Eenmalige opstartkosten (€179).
- Je rijdt in een jong gebruikte SEAT.

Veelgestelde vragen

Iedereen met een geldig autorijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar (op verwachte einddatum) SEAT Private lease aanvragen. Na aanvraag beoordelen wij of SEAT Private lease een verstandige keuze is of niet. Lees hier meer of Private lease een verstandige keuze is voor jou.

SEAT Private lease en SEAT Abonnement zijn twee verschillende benamingen voor hetzelfde product. SEAT Private lease en SEAT Abonnement zijn dus hetzelfde.

Wat je vaste maandbedrag is bij SEAT Private lease is afhankelijk van het aantal kilometer dat je per jaar verwacht te gaan rijden. Ook de duur van de overeenkomst heeft effect op het bedrag. Je kunt kiezen voor een looptijd van 24, 36 of 48 maanden.

Iedereen met een voor de betreffende auto geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd.

Het is mogelijk om  SEAT Private lease vroegtijdig te beëindigen. Afhankelijk van de verstreken looptijd worden er wel kosten in rekening gebracht voor het vroegtijdig beëindigen van de lopende overeenkomst.

Heb je een Private leasecontract afgesloten na 1 februari 2016?

Dan betaal je maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Mocht je het contract al in het eerste jaar beëindigen, dan betaal je voor de resterende maanden van dit eerste jaar 100% van de leasetermijnen. Daarna betaal je 40% van de resterende termijnen tot aan het eind van de looptijd.

Heb je een Private leasecontract afgesloten vòòr 1 februari 2016?

Dan wordt de hoogte van het bedrag dat je moet betalen om het contract eerder te beëindigen, vastgesteld op basis van de handelswaarde van de auto en de boekwaarde plus (maximaal) 25% van de resterende maandtermijnen.

Om te controleren of SEAT Private lease financieel een verstandige keuze is raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van SEAT Private lease navragen of er al een of meerdere krediet(en) lopen. Wij laten SEAT Private lease als kredietovereenkomst registreren bij BKR. Dit kan invloed hebben op de toekomstige leencapaciteit. Het bedrag dat bij het BKR geregistreerd wordt communiceren wij vooraf op de leaseovereenkomst.

Met het SEAT Private lease Abonnement is voor alle zaken rondom de auto de officiële SEAT dealer het juiste contact. Zo is alles onder één dak geregeld met alle voordelen van de merkdealer.

Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

SEAT Private lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 24 uur, (inter)nationale pech onderweg-hulpdienst en BTW. 

Het enige dat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol, het wassen van de auto en bijvoorbeeld te veel gereden kilometers. Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico. Het maandbedrag kan alleen aangepast worden wanneer belastingen of wetten wijzigen. Denk hierbij aan landelijke/provinciale verhoging van de wegenbelasting, verhoging assurantiebelasting of BTW-aanpassing.

 

Private Lease is beschikbaar voor elk SEAT-model, van onze populairste SUV tot de hightech hatchbacks.

Keurmerk private lease

* Bourguignon biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

¹ Getoonde tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.250 vrije km’s per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de 1ste maand dagelijks kosteloos op te zeggen. Exclusief brandstof en € 179 opstartkosten. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken.