Header-1440x600.png

Volkswagen Bedrijfswagens Accessoires

Je bedrijfswagen nóg rijker uitgerust.

Met ons grote assortiment aan Volkswagen Bedrijfswagens accessoires, pas je jouw bedrijfswagen helemaal aan naar jouw (werk)wensen. Je bedrijfswagen wordt immers vaak als mobiel kantoor, opbergruimte of kantine gebruikt. Het gros van de accessoires is speciaal voor onze bedrijfswagens ontwikkeld, daarom geldt hier bijna altijd twee jaar garantie op. Wij adviseren je graag over de accessoires die het beste bij jou en jouw gekochte Volkswagen bedrijfswagen passen. Bovendien ben je met onze speciaal opgeleide monteurs altijd verzekerd van snelle en vakkundige montage. Lees hieronder meer over mogelijke accessoires voor jouw bedrijfswagen, of ga direct naar de accessoires van onze modellen:

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging is onmisbaar bij bedrijfswageninrichting. Om de kostbare inhoud van jouw mobiele werkplaats te beschermen kun je meerdere maatregelen treffen. De raambeveiliging zorgt ervoor dat de vracht in de laadruimte blijft. Een trekhaakslot zoals de BullLock beveiligd de achterportieren zodat je de kostbare goederen niet elke avond uit jouw bus hoeft te halen. We adviseren je graag adviseren over de alarm- en voertuigvolgsystemen van jouw Caddy, Crafter, Transporter, Amarok of Multivan.

Trekhaak

Een trekhaak biedt een uitbreiding op je bedrijfswageninrichting. Met de bijbehorende trekhaak kabelset wordt de aansluiting met de aanhangwagen beveiligd. Moet je trekhaak nog gemonteerd worden? We adviseren je graag over de mogelijkheden met jouw Caddy, Crafter, Transporter, Amarok of Multivan.

Imperialen

Bedrijfswageninrichting gaat verder dan alleen de binnenkant van de wagen. Een imperiaal biedt bijvoorbeeld een uitbreiding van je  laadruimte. De imperialen hebben een hoog draagvermogen voor het vervoeren van de zwaardere ladingen. Het imperiaal is verkrijgbaar in zowel RVS als aluminium compleet afgestemd op jouw gebruik.

Bescherming

Volkswagen Bedrijfswagens biedt verschillende mogelijkheden om jouw vracht en interieur te beschermen tijdens alle werkzaamheden. Elk model heeft eigen mogelijkheden voor een optimale bedrijfswageninrichting. De buitenkant van de wagen bescherm je met een bumperbescherming, RVS sidebar en tussenschot. De laadruimte van je bedrijfswagen kun je beschermen met een raamrooster, tussenschot, wielkastbescherming en bedrijfswagen betimmering zoals een lat-om-lat constructie.