Volkswagen e-Golf

Al verkrijgbaar vanaf
€ 34.296,-

De Volkswagen e-Golf bij Bourguignon!

De 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer**, en dat tegen een bijtelling van slechts 4%. De e-Golf herken je vanbuiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'. Nu uit voorraad leverbaar, zodat je gelijk kan genieten van je nieuwe auto.

Volkswagen e-golf

Dit is de e-Golf

Vertrouwd en vernieuwend tegelijk. Deze volledig elektrische versie van de Golf is duurzaam, innovatief en stil. Standaard voorzien van de meest geavanceerde veiligheidsfeatures.

100% elektrisch

De e-Golf rijdt zoals je van een Golf gewend bent, maar dan volledig elektrisch. In 9.6 seconden trek je op van 0 tot 100 km/u en op één acculading kom je tot 230 kilometer ver.

Vertrouwd design

Een gestroomlijnde hatchback: de e-Golf heeft duidelijk de herkenbare vormgeving van een Golf. Ondanks zijn compacte design is de e-Golf door zijn slimme indeling verrassend ruim.

Innovatief

De e-Golf is extra rijk uitgerust. Vermoeidheidsherkenning, parkeersensoren en full LED koplampen zorgen voor een veilige rit. Ook aan comfort ontbreekt er niets: zo is hij uitgerust met automatische airco en comfortstoelen vóór.

Volkswagen e-golf

Standaard op deze uitvoering

230 km** actieradius, 4% bijtelling
De e-Golf heeft een lage bijtelling, dat is ideaal voor de leaserijder.

LED koplampen
Met de LED lampen van de e-Golf heb je overdag en 's nachts het beste zicht.

Multifunctioneel stuur
De Cruise Control bedienen en het volume van de radio regelen. Dat en nog veel meer kan allemaal via het multifunctionele stuur.

Front Assist
Front Assist helpt aanrijdingen met voorliggers voorkomen. De voetgangersherkenning helpt om een noodstop te maken als een aanrijding.

Navigatiesysteem 'Discover Media'
Het multimediasysteem heeft een 20,4 centimeter kleuren touchscreen, CD-speler, 8 luidsprekers en een USB aansluiting.

Velg 'Astana'
De e-Golf heeft standaard de 16 inch lichtmetalen velgen 'Astana'

Volkswagen e-golf

Volkswagen e-golf

* De Volkswagen e-Golf actieprijs geldt voor de Volkswagen e-Golf Edition en wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig tot en met 20 december 2019, zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Privélease deze Volkswagen al voor € 499*

  • Wegenbelasting
  • Pechhulp
  • Reparatie en onderhoud
  • All risk verzekering
  • Bandenservice
  • Rente en afschrijving

* Prijs op basis van 10.000 km p/jaar - 48 maanden

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is?
Vul hier uw kenteken in:

Financier deze Volkswagen e-Golf

€ 34.296

€ 25.722

Het slottermijn is afhankelijk van looptijd en leeftijd van de auto. Calculatie is een indicatie

Uw maandlasten:
€ 346

Prijs
€ 34.296,-

Financieren P/mnd
€ 346,-

Inruilvoorstel model aanvragen

 
 
 
 
 
 
 
 

Prijs
€ 34.296,-

Financieren P/mnd
€ 346,-

Proefrit model aanvragen

 
 
 
 

Prijs
€ 34.296,-

Financieren P/mnd
€ 346,-

Offerte model aanvragen

 
 
 
 
 

Prijs
€ 34.296,-

Financieren P/mnd
€ 346,-

Financieringsofferte model aanvragen