Servicebeloften Volkswagen Bedrijfswagens

Als bedrijf wilt u toch kunnen vertrouwen op uw bedrijfswagen(s)? Met een Volkswagen bedrijfswagen weet u precies waar u aan toe bent en kunt u uw afspraken richting uw klanten altijd waarmaken. Dankzij onze servicebeloften blijft u altijd mobiel. Meer weten? Maak vandaag nog een afspraak met uw Volkswagen bedrijfswagendealer in Friesland.

1. Twee jaar garantie op onderhoud en reparatie.

Bij Volkswagen Bedrijfswagens van Bourguignon kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we u na een reparatie of onderhoudsbeurt waarschijnlijk niet meer terug. Mocht dat onverwacht wel nodig zijn, dan kunt u rekenen op twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden. Bekijk hier meer informatie over garantie.

2. Direct geholpen bij autopech

Binnen een uur zijn onze servicemonteurs bij u, en binnen twee uur bent u weer op weg. Is uw bedrijfswagen niet direct te repareren dan regelen wij voor u vervangend vervoer. Deze pechservice is volledig gratis als uw bedrijfswagen in onderhoud is bij Bourguignon. Bij pech belt u het gratis nummer 0800 555 70 00. Download “Wat te doen met pech".

3. Bespaar tijd met onze haal- en brengservice.

Heeft u geen tijd om uw Volkswagen bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing die ú past. Of het nu op uw bedrijf, thuis of bij een klus is: wij halen uw bedrijfswagen op en brengen hem natuurlijk ook weer terug. Dat scheelt u tijd.

4. Kleine reparaties direct klaar. Ook op locatie.

Als een reparatie maximaal één uur duurt, voeren wij die direct uit, zodat u snel weer door kunt. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig, want u kunt komen wanneer het u uitkomt. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar ú toe, op de locatie die u het beste uitkomt. Dan kunt u doorwerken.

5. Altijd gereed op het afgesproken tijdstip.

Wij laten u niet graag wachten. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is, zelfs als we daarvoor na sluitingstijd door moeten werken. En mocht uw bedrijfswagen onverhoopt niet gereed zijn op het afgesproken tijdstip, dan bellen we u direct. Uw bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij u bezorgd of u krijgt gratis vervangend vervoer.

6. Ieder bedrijfswagencentrum flexibel open.

Een check van uw wagenpark om 6 uur 's ochtends? Of een onderhoudsbeurt na werktijd? Geen probleem. Dankzij de flexibele openingstijden van onze bedrijfswagencentra voeren wij onderhoud of reparaties uit op het moment dat u past. Zodat u uw werktijden niet aan óns hoeft aan te passen.

7. Voorkom stilstand en kosten met onze app en Fleetportal.

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heeft u altijd inzicht in uw bedrijfswagen of wagenpark. Ritregistratie, rijstijl, brandstofverbruik, eventuele storingen of benodigd onderhoud - het zit er allemaal in. Zo houdt u uw bedrijfswagen - van Caddy, bestelbus tot kipper of pickup - in topconditie en bespaart u tot wel 14% op brandstofkosten.

APPLE - download
Google Play - download