Service Dialoog Volkswagen

Wie kent uw Volkswagen beter dan uzelf? Precies, niemand! Met onze kennis en uw persoonlijke ervaring, kunnen wij uw Volkswagen precies de zorg geven die nodig is. Plan vandaag nog een afspraak in bij uw Volkswagen-dealer in Friesland.


Advies op maat

De Volkswagen Service Dialoog houdt heel simpel gezegd in, dat u samen met onze serviceadviseur een inspectie doet van uw eigen Volkswagen. We horen u denken: "Waarom moet ik daarbij aanwezig zijn?". Laten we voorop stellen dat niks moet, maar het mag wel. Het stelt u namelijk in de gelegenheid om uw persoonlijke ervaringen en wensen met onze monteurs te delen. En het geeft u volledig inzicht in de staat van uw auto. Wij kunnen daardoor uw Volkswagen precies de zorg te geven die nodig is. Advies op maat noemen we dat.

Waarom een Service Dialoog?

Bij Bourguignon luisteren wij graag naar onze klanten. Juist daardoor zijn wij in staat om u de service te bieden die u en uw Volkswagen nodig hebben. Na ons gesprek met u constateren we wellicht dat bepaalde onderhoudswerkzaamheden achterwege kunnen blijven. Of ontdekken we in een vroeger stadium een klein defect dat alvast met een kleine reparatie op te lossen is, waardoor een grote ingreep op langere termijn wordt voorkomen.

Uw voordelen op een rijtje:

» Onderhoud op maat

» Volledige transparantie in werkzaamheden en kosten

» Persoonlijk advies

» Gratis dienstverlening

Afspraak maken?

Geef bij het maken van uw werkplaatsafspraak aan dat u gebruik wilt maken van de Service Dialoog. Plan uw werkplaatsafspraak online of bel voor onze garage in Leeuwarden naar: 058 284 7000 of voor onze garage in Dokkum naar: 0519 228 090.