2103-seat-voorjaarsacties-header.jpg

SEAT Voorjaarsacties bij Bourguignon

Met onze voorjaarsacties zijn jij en jouw SEAT klaar voor de lente. Plan nu een Aircocheck voor € 20, Airco service vanaf € 139* of jouw bandenwissel.

Bandenwissel

Klaar voor de lente

Met de lente op komst is het weer tijd om je winterbanden te vervangen voor zomerbanden. Dit regelen we al vanaf € 39 voor je. Zo kun jij zonder zorgen van de lente genieten in jouw SEAT.

Altijd connected

Gratis My SEAT App

Maak achteraf jouw SEAT (gebouwd tussen 2008 en 2020) connected en kom van alles over jouw SEAT te weten. Van rij statistieken tot hoeveel brandstof er nog in zit, eenvoudig een handleiding van je auto bekijken, het kan allemaal met My SEAT App. Je laat de benodigde bluetooth DataPlug eenvoudig en gratis bij je dealer installeren. (t.w.v. € 39)

Airco onderhoud

Geniet van een fris voorjaar

Ruik je vreemde luchtjes of is het lang geleden dat je airco een goede opfrisbeurt heeft gekregen? Laat voor slechts € 20 je airco controleren op de werking. Plan dan direct een afspraak in voor airco onderhoud. Zo zet jij zonder zorgen de airco op standje voorjaar.

Vanaf € 139

Aircoservice

Heeft jouw airco service nodig? Vanaf € 139* wordt het systeem opnieuw afgevuld met koudemiddel en wordt er een geurbehandeling uitgevoerd. Het is geadviseerd om dit 1x per 3 jaar te doen, zodat het systeem altijd goed blijft functioneren en je fris de weg op kunt.

Al vanaf € 60

Interieurfilter vervangen

Schone frisse lucht in je auto! Met een nieuw interieurfilter ga je de lente weer met vertrouwen tegemoet. Steeds vaker zijn onze interieurfilters voorzien van actieve filtering en anti-allergene eigenschappen. Het vervangen van je interieurfilter kan al vanaf € 60. Bovendien geniet je van 15% korting als je auto 5 jaar of ouder is. Je dealer vertelt je er graag meer over.

 

Gratis ruitreparatie**

Voorkom dat een sterretje een barst wordt en laat deze snel bij je SEAT dealer repareren. SEAT werkt samen met Dealerglass zodat je eenvoudig een afspraak kan maken en je geen zorgen hoeft te maken over de financiele afhandeling. **indien verzekerd.

Aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 maart 2022 tot en met 31 mei 2022. 

*Voor auto's vanaf modeljaar 2016 geldt een tarief van € 189.

**Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij je autoverzekering geclaimd worden mits je WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat je een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk je polisvoorwaarden wat exact voor jou van toepassing is.