SEAT Navigatie Update

Zijn de kaarten van uw navigatiesysteem nog wel actueel? Bestel nu de nieuwste SEAT navigatie-update bij uw SEAT-dealer in Friesland.

Actuele navigatie kaarten

Steeds meer SEAT-rijders kiezen voor een SEAT met navigatiesysteem. Wel zo handig om altijd een routeplanner bij de hand te hebben. Maar het wegennet is contant in verandering, zowel in Nederland als in de rest van Europa. Daarom zorgt SEAT met enige regelmaat voor een navigatie update. In deze update vindt u  niet alleen het actuele wegennet maar ook alle interessante en handige "points of interest".

Navigatie update bestellen?

Wilt u ook over de meest actuele kaarten beschikken? Bourguignon regelt dit graag voor u. Wij beschikken altijd over de meest recente update. Kom langs bij uw SEAT-dealer in Leeuwarden of Dokkum, of bestel de update online.

Voordelen van uw SEAT-dealer

Bourguignon is officieel SEAT-dealer en dat betekent dat u van allemaal extra services gebruik kunt maken. Enkele voorbeelden:

  • Word lid van Club SEAT en profiteer o.a. van een speciale APK prijs en twee keer per jaar een gratis Check voor uw SEAT.
  • Sluit het serviceabonnement SEAT Drive In af en alle kleine klussen aan uw SEAT worden direct geregeld, zoals een gratis APK, gratis ruitreparatie en gratis bandenreparatie.

Kies voor het SEAT Onderhoudsplan en ontvang vanaf € 1,- per maand (bedrag gebaseerd op uw jaarkilometrage) van een complete onderhoudsservice.