Reparatie met Originele Volkswagen Onderdelen

Rijdt u Volkswagen dan verwacht u kwaliteit. Daarom werken wij bij Bourguignon uitsluitend met originele Volkswagen onderdelen. Plan vandaag nog een afspraak voor reparatie of onderhoud bij uw Volkswagen-dealer in Friesland.

100% Volkswagen, 100% kwaliteit

Op het moment dat u voor het eerst wegrijdt in uw nieuwe Volkswagen, ervaart u wat kwaliteit écht inhoudt. En als u eenmaal van 100% Volkswagen kwaliteit geproefd heeft, wilt u nooit meer anders. Daarom werken wij uitsluitend met originele Volkswagen onderdelen. Ook wanneer een model niet meer verkocht wordt, blijven de originele onderdelen nog vijftien jaar leverbaar. Zo blijft uw Volkswagen in topvorm. Uiteraard ontvangt u, zoals u van Bourguignon gewend bent, twee jaar garantie op de onderdelen én montagewerkzaamheden.

Volkswagen Economy onderdelen

Voor Volkswagens ouder dan 5 jaar, ontwikkelde Volkswagen de Economy onderdelen. Onderdelen met 100% Volkswagen kwaliteit, maar speciaal geschikt voor de oudere Volkswagen modellen. De Volkswagen Economy onderdelen zijn voordeliger dan de "originele" onderdelen en worden geleverd met twee jaar garantie.

Waarom kiezen voor Bourguignon?

U wilt het beste voor uw Volkswagen? Wij ook! Als uw Volkswagen zelf zou mogen kiezen, dan durven wij te zeggen dat hij voor ons kiest. Het prachtige automerk zit in ons DNA. En daarom behandelen wij iedere Volkswagen alsof het onze eigen is. Wij vinden dat iedere Volkswagen een superieure behandeling verdient. En die krijgt 'ie bij Bourguignon.

Al uw voordelen op een rijtje:

» Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Volkswagen

» Wij werken met originele Volkswagen onderdelen

» Zonder afspraak direct geholpen met de Express Service

» Vervangend vervoer of haal- en brengservice

» U behoudt uw fabrieksgarantie

Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon, uw werkplaats in Leeuwarden en Dokkum.