Onderhoudsbeurt Volkswagen Bedrijfswagen

Snel en voordelig uw onderhoud regelen voor uw Volkswagen bedrijfswagen of volledige wagenpark? Laat het onderhoud uitvoeren door Bourguignon, uw Volkswagen bedrijfswagendealer in Friesland. Vraag vandaag nog onderhoudsadvies of een offerte op maat aan.

Houdt uw bedrijfswagen in topvorm

Het functioneren van uw bedrijfswagen is belangrijk voor het functioneren van uw bedrijf. Misschien zelfs zo belangrijk dat uw bedrijf er volledig afhankelijk van is. In zo'n geval wilt u er uiteraard alles aan doen om uw voertuig(en) op de weg te houden. Met goed onderhoud door Bourguignon, zorgt u ervoor dat uw Volkswagen bedrijfswagen in uitstekende vorm blijft. Bovendien behoudt u het recht op alle geldende garanties en extra services zoals de mobiliteitsservice en vervangend vervoer.

Vaste onderhoudsprijzen

Met een Volkswagen bedrijfswagen kiest u voor zekerheid. De zekerheid van een perfect functionerend voertuig. Deze zekerheid behoudt u door het onderhoud uit te besteden aan een officiële Volkswagen bedrijfswagendealer zoals Bourguignon. Wij hanteren vaste, lage onderhoudsprijzen voor de Longlife onderhoudsbeurt. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Longlife onderhoudsbeurt

Een voertuig dat zelf bepaalt wat het ideale onderhoudsmoment is? Op basis van het rijgedrag beoordeelt de boardcomputer wanneer uw bedrijfswagen toe is aan onderhoud. Bij gunstig rijgedrag is dat pas bij 40.000 kilometer of 2 jaar. Tijdens de onderhoudsbeurt worden de volgende werkzaamheden verricht:

  • controle op alle essentiële punten
  • vervangen van olie en oliefilter
  • bijvullen van ruiten-, rem- en koelvloeistof
  • controle van stuurbekrachtiging
  • eventuele extra werkzaamheden op basis van fabrieksvoorschriften, afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw bedrijfswagen

Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.