Terug

17 september 2015

SEAT laat mensen verbinden en creëren

Deze week introduceert SEAT samen met JCDecaux een interactieve, digitale halte die via de smartphone te bewerken is. Op het Amsterdamse Rembrandtplein kunnen tramreizigers verbinding maken met de halte van de vernieuwde SEAT Ibiza, om op die manier de tramhalte naar eigen smaak in te vullen. Met dit initiatief laat SEAT zien dat iedereen de vernieuwde Ibiza geheel zelf kan samen stellen.

De SEAT Ibiza is met talloze pakketten en kleuren te personaliseren. En nu kan dat zelfs tijdens het wachten op de tram! Met een interactieve abri op het Rembrandtplein in Amsterdam stelt SEAT voorbijgangers namelijk in staat om met hun smartphone verbinding te maken met de abri en zo te ontdekken welke kleurstelling hun favoriet is. Hiervoor heeft SEAT in de abri in samenwerking met JCDecaux een digitaal scherm met internet geïnstalleerd. Via een keuzemenu kunnen gebruikers de digitale Ibiza via hun telefoon van kleur laten veranderen.

Edgelight

Bovendien zijn in de glazen achterwand van de abri, dankzij het gebruik van edgelight-techniek, de contouren van de Ibiza te zien. De kleur van deze contouren verandert mee als gebruikers op hun smartphone voor een andere Color Line kiezen. Bovendien is het mogelijk om met de mobiel ook de claxon, de lampen én het alarm van de SEAT Ibiza te bedienen.

Get connected

Met de buitenreclamespecial zet SEAT het Ibiza campagnethema ‘Get connected’ extra aan. In de vernieuwde Ibiza kan een smartphone namelijk eenvoudig met het Easy Connect infotainmentsysteem van de auto worden gekoppeld, waardoor de content van de telefoon op het display in de auto wordt weergegeven. Via een USB-kabel wordt de telefoon verbonden en met de software van MirrorLink, Apple CarPlay of Google Android Auto kunnen mobiele-telefoonfuncties en een brede reeks aan apps veilig gebruikt worden via het 6,5 inch kleurentouchscreen.

De interactieve SEAT Ibiza abri is nog tot en met 22 september op het Amsterdamse Rembrandtplein te zien en te customizen.