id-buzz-cargo.jpg

Ontdek de ID. Buzz met een 24-uurs proefrit

Plan nu uw 24-uurs proefrit in de ID. Buzz!

Plan een 24-uurs proefrit

Het icoon keert terug. 100% elektrisch.

Omdat je het design van de legendarische Volkswagen busjes zo geweldig vindt. Omdat je de verantwoordelijkheid neemt als het om het klimaat gaat. Met de volledig elektrische ID. Buzz (of Cargo) ben jij helemaal klaar voor de toekomst. Met een voor een bedrijfswagen ongeëvenaarde actieradius en een super snelle oplaadtijd, is de ID. Buzz Cargo perfect geschikt voor uw bedrijfsvoering. Samen met de personenwagen variant, staat de ID. Buzz Cargo aan het einde van 2022 in onze showroom en is deze beschikbaar voor een 24-uurs proefrit.

Plan online een 24-uurs proefrit

De Volkswagen ID. Buzz is vanaf 8 december 2022 beschikbaar voor proefritten. Om u te laten ervaren wat de ID. Buzz te bieden heeft, kunt u nu een proefrit inplannen van 24 uur. Wees snel, want de beschikbaarheid is beperkt. 

Gemaakt voor iedere klus

  • Ruimte voor 2 zijwaarts geplaatste europallets
  • Maximale laadlengte 2,2 meter
  • Maximaal laadvermogen 650 kg
  • Trekgewicht 1.000 kg
  • Vaste scheidingswand kan worden voorzien van raam een laadopening
  • Optionele tweede schuifdeur aan bestuurderskant

Ontdek de ID. Buzz

2203-vwb-id-buzz-cargo-06.jpg

Slimme cockpit

Het interieur van de ID. Buzz Cargo biedt veel opberg- en laadruimte. Op de standaard dubbele zitbank kunnen max. twee passagiers zitten. Het interieur is geheel vrij van dierlijk leer. Dankzij het slimme opbergconcept gaat u goed georganiseerd onderweg. Er is voor bijna alles een passende opbergruimte. Naast een vak voor uw smartphone, waarin u deze draadloos kan opladen, biedt de ID. Buzz cargo optioneel tal van USB-C poorten die ook andere apparaten van stroom kunnen voorzien.

IQ-light-ID-Buzz__FillWzM0MCwzNDBd

IQ. Light

In plaats van de klassieke ronde koplampen van de T1, is de ID. Buzz uitgerust met intelligente LED 'ogen' die communiceren met medeweggebruikers. De LED Matrix koplampen draaien met de bocht mee en geven zo richting aan. En wanneer de ID. Buzz voetgangers of fietsers opmerkt aan de rand van de weg, 'kijkt' hij in hun richting en trekt met subtiele lichtsignalen hun aandacht. Dat kunt u best vooruitziend noemen, toch?

Cargo-Box-ID__FillWzM0MCwzNDBd.-Buzz-widget

ID. Buzz cargo box

Met de optionele ID. Buzz Cargo Box, die geplaatst is tussen de optioneel verkrijgbare individuele stoelen, is het heel eenvoudig om uw spullen te ordenen. Deze functionele, uitneembare opbergdoos heeft een ruim bovenvak waarin kleine tot middelgrote laptops, mappen, klemborden en dergelijke spullen kunnen worden opgeborgen. Zo heeft u uw kantoor altijd bij de hand.

opening

Lees alles over de ID. Buzz

Ontdek de ID. Buzz!

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?