Interieurfilter Volkswagen Bedrijfswagens

U wilt toch ook koele en gezonde lucht in uw Volkswagen bedrijfswagen? Laat het interieurfilter van uw aircosysteem tijdig vervangen. Plan vandaag nog een afspraak in bij uw Volkswagen bedrijfswagendealer in Friesland.

Waarvoor dient het interieurfilter?

Het interieurfilter is een van de essentiële onderdelen van uw aircosysteem. Dankzij dit filter komt er schone en frisse lucht in uw Volkswagen bedrijfswagen. Voordat de lucht uw voertuig binnenkomt, filtert het interieurfilter stofdeeltjes, pollen en uitlaatgassen uit de lucht. Zo bent u verzekerd van een hoge luchtkwaliteit en voorkomt u bovendien vette ruiten.

Interieurfilter vervangen

De werking van het interieurfilter neemt op termijn af en dient daarom met enige regelmaat vervangen te worden. Doet u dit niet dan worden stofdeeltjes, pollen en uitlaatgassen niet voldoende meer tegen gehouden en ademt u ongezonde lucht in. Het vervangen van het interieurfilter gebeurt in principe tijdens de airco onderhoudsbeurt. Bent u extra gevoelig voor stof en/of pollen, of rijdt u veel in een omgeving met een hoge concentratie aan schadelijke stoffen? Dan adviseren wij om uw filter vaker te vervangen. Vraag onze aircospecialisten om advies.

Ruikt u onaangename geurtjes?

Is uw interieurfilter nog recent vervangen, maar ruikt u toch onaangename geurtjes in uw Volkswagen bedrijfswagen? Dan kan het zijn dat zich bacteriën en/of schimmels in uw aircosysteem genesteld hebben. Voor het desinfecteren van uw aircosysteem en het verwijderen van deze micro-organismen, maakt u gebruik van de airco geurbehandeling.

Maak nu een werkplaatsafspraak voor het vervangen van uw interieurfilter bij Aircospecialist Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.