Haal- en Brengservice Volkswagen Bedrijfswagens

Is uw bedrijfswagen toe aan een bezoek aan onze werkplaats, maar laat uw agenda geen ruimte vrij om deze te brengen? Dan doen wij dit voor u. Wij halen uw bedrijfswagen op en brengen deze na reparatie weer netjes terug. Plan vandaag nog een afspraak in bij uw Volkswagen bedrijfswagendealer in Friesland.

Uw gemak staat bij ons voorop

Als ondernemer heeft u een volle agenda en daarom komt het niet altijd gelegen om uw bedrijfswagen voor onderhoud of reparatie naar onze werkplaats te brengen. Bij Bourguignon begrijpen we dit. Daarom maken wij het u graag iets makkelijker met onze uitgebreide haal- en brengservice.

Werkplaats in Leeuwarden en Dokkum

Met de haal- en brengservice heeft u twee mogelijkheden. Of u brengt uw bedrijfswagen zelf en wij brengen u vervolgens naar een gewenste locatie in de buurt. In dat geval halen wij u na de reparatie weer op en rijdt u zelf weer terug. Wij kunnen echter ook uw Volkswagen op een door u aangegeven locatie en afgesproken tijdstip ophalen. We rijden uw voertuig dan naar onze werkplaats waar deze direct onder handen wordt genomen. Zodra de werkzaamheden zijn uitgevoerd, en dit in uw agenda past, brengen wij uw bedrijfswagen weer netjes bij u terug. Het tarief voor deze service is afhankelijk van de te rijden afstand. Vraag hierna bij het maken van uw afspraak.

Liever een leenauto?

Het kan natuurlijk ook heel goed voorkomen dat u simpelweg niet zonder uw bedrijfswagen kunt. In dat geval kunt u kiezen voor onze vervangend vervoer service. Deze is eventueel te combineren met de haal- en brengservice.

Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon, in onze garage Leeuwarden of garage Dokkum.