Economy Service Volkswagen Bedrijfswagens

Snel en voordelig uw onderhoud regelen voor Volkswagen bedrijfswagens die al wat langer meegaan? Kies voor de Economy Service van Bourguignon, uw Volkswagen bedrijfswagendealer in Friesland. Maak vandaag nog een afspraak voor onderhoud.

Volwaardig onderhoud

Het komt u vast niet onbekend voor. Hoe ouder uw bedrijfswagen, hoe hoger de onderhoudskosten. Met een Volkswagen bedrijfswagen kiest u voor een zeer stabiel en goed functionerend voertuig, maar ook hier geldt dat u in de loop der jaren te maken krijgt met extra onderhoudswerkzaamheden. Speciaal daarom is de Economy Service in het leven geroepen. Een volwaardig onderhoud voor een lage prijs.

Voordelige onderdelen met 100% Volkswagen kwaliteit

De Economy Service onderhoudsbeurt is nagenoeg gelijk aan de reguliere onderhoudsbeurt. Uw bedrijfswagen wordt door dezelfde gespecialiseerde vakmensen onder handen genomen en u ontvangt de standaard 2 jaar garantie. Wat het verschil is? We maken gebruik van de Volkswagen Bedrijfswagen Economy Service onderdelen. Onderdelen met 100% Volkswagen kwaliteit, maar voordeliger dan originele onderdelen.

Waarom kiezen voor de Economy Service van Bourguignon?

Al uw voordelen op een rijtje:

»  Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Volkswagen bedrijfswagens

»  Lage prijzen voor onderhoud en reparatie

»  Speciale Economy onderdelen met 100% Volkswagen kwaliteit

»  2 jaar garantie op onderdelen en werkzaamheden

»  Gratis mobiliteitsservice

»  Gratis APK i.c.m. onderhoud

»  Gratis zomer- en wintercheck

Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.