Economy Service Volkswagen

Bezit u een Volkswagen ouder dan 5 jaar? Regel dan heel voordelig een onderhoudsbeurt met de Economy Service van Bourguignon, uw Volkswagen-dealer in Friesland. Maak vandaag nog een afspraak voor een onderhoudsbeurt.

Prijzen Economy Service 2019

Download hier de prijslijst Economy Service 2019

Volwaardig onderhoudsbeurt

Over het algemeen geldt hoe ouder uw auto, hoe hoger de onderhoudskosten. Herkenbaar? Met een Volkswagen kiest u voor een betrouwbare auto waar u op kunt rekenen, maar ook hier geldt dat u in de loop der jaren te maken krijgt met extra onderhoudswerkzaamheden. Speciaal voor Volkswagens ouder dan 5 jaar, bieden wij de Economy Service onderhoudsbeurt aan. Een volwaardig onderhoud voor een lage prijs.

Voordelige onderdelen met 100% Volkswagen kwaliteit

De Economy Service onderhoudsbeurt is nagenoeg gelijk aan de reguliere onderhoudsbeurt. Uw auto wordt door dezelfde gespecialiseerde vakmensen onder handen genomen en u ontvangt de standaard 2 jaar garantie. Wat het verschil is? We maken gebruik van de Volkswagen Economy Service onderdelen. Onderdelen met 100% Volkswagen kwaliteit, maar voordeliger dan originele onderdelen. Geen gek idee toch?

Waarom kiezen voor de Economy Service van Bourguignon?

Al uw voordelen op een rijtje:

» Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Volkswagen
» Lage prijzen voor onderhoud en reparatie
» Speciale Economy onderdelen met 100% Volkswagen kwaliteit
» 2 jaar garantie op onderdelen en werkzaamheden
» Gratis mobiliteitsgarantie in Europa
» Gratis APK i.c.m. onderhoud
» Gratis zomer- en wintercheck

Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.