Bandenhotel Volkswagens Bedrijfswagens

Bent u op zoek naar een geschikte opslagruimte voor uw winter- of zomerbanden? Wellicht bezit u een wagenpark en heeft u niet voldoende ruimte. Of beschikt uw opslagruimte niet over de juiste condities. Laat uw banden tegen een aantrekkelijk tarief opslaan in het bandenhotel van Bourguignon, uw Volkswagen bedrijfswagendealer in Friesland.

Opslagruimte voor winter- en zomerbanden

Hoewel het gebruik van seizoensbanden veel voordelen kent, is er één nadeel; de bandenopslag. Vooral wanneer u de seizoensbanden voor een compleet wagenpark moet opslaan, is het lastig geschikte ruimte te vinden. Bovendien is lang niet iedere ruimte geschikt voor de opslag van autobanden. Onder optimale condities blijft de kwaliteit van uw banden namelijk beter gewaarborgd.

Bandenhotel met optimale opslagcondities

Ons vijf sterren bandenhotel beschikt over klimaatgecontroleerde ruimten. Er is een vrijwel constante temperatuur en vochtigheidsgraad aanwezig wat ten goede komt aan uw seizoensbanden. Daarnaast is er weinig verlichting zodat UV stralen geen kans krijgen om het rubber van uw banden aan te tasten. Uw banden gaan daardoor langer mee en de functionele eigenschappen blijven zo lang mogelijk behouden.

Reserveer ruimte voor bandenopslag

Wilt u ook de beste opslagruimte voor uw autobanden? Reserveer dan voor een aantrekkelijk tarief ruimte in ons bandenhotel. Indien gewenst dragen wij ook zorg voor de (de)montage van uw winter- of zomerbanden. Uw Volkswagen bedrijfswagen is bij Bourguignon in deskundige handen.

Maak voor (de)montage van uw banden een werkplaatsafspraak bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.