092019 Audi SQ7 TDI-01.jpg

SQ7 TDI

Onze power-SUV

  • Kopen v.a.

    € 174.736,-

  • Bijtelling

    22 %

Audi SQ7 TDI

Met zijn 320 kW/435 pk sterke V8-TDI-motor met twee turbo’s én een elektrische compressor is de Audi SQ7 TDI het absolute topmodel van de Q7-serie. Behalve sterk is deze gezinsauto ook ruim en comfortabel. Voeg daar zijn dynamische uiterlijk, het rijplezier en een modern dashboard met digitale schermen aan toe en u begrijpt: de Audi SQ7 TDI is een winnaar.

Een krachtige aandrijflijn

Onder de grote motorkap van de Audi SQ7 TDI schuilt een sporthart. De 4.0 V8 TDI levert 320 kW/435 pk, maar het is vooral het koppel dat tot de verbeelding spreekt: 900 Newtonmeter, tot uw dienst vanaf 1.250 toeren. Dankzij deze power kan de Audi SQ7 TDI desgewenst in 4,8 seconden van 0 naar 100 km/h sprinten. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/h. Verbruik en emissie komen uit op gemiddeld 7,4-7,6 l/100 km en 194-200 g CO2/km. Doordachte technieken dragen bij aan de efficiëntie en de rijbeleving. Zo ondersteunt een elektrische compressor de beide turbo’s, met name bij lage toerentallen. Omdat deze auto een milde hybride is, kan hij in bepaalde situaties met uitgeschakelde dieselmotor doorrollen, wat een verbruiksverlagend effect heeft. Zowel compressor als hybridetechniek zijn onderdeel van een 48-volt netwerk.

Digitaal is de norm

Digitale technieken verrijken uw dagelijks leven en daarom bedient u de meeste functies in de Audi SQ7 TDI vanaf grote touchscreens. In de middenconsole zitten twee grote schermen en als u ergens op drukt, voelt dat alsof u een fysieke knop gebruikt. U hoort zelfs een klikgeluid ter bevestiging. De jongste generatie van MMI navigatie plus met MMI touch response is standaard, inclusief toegang tot geavanceerde Audi connect onlinetoepassingen. Voorbeelden zijn de mogelijkheid om met Google Earth™-kaarten te navigeren, realtime verkeersinformatie in de route te verwerken en naar POI’s in de directe omgeving te zoeken.

Een hightech interieur met een sportieve aankleding

Een SUV in dit marktsegment hoort u te verwennen en we hopen dat het interieur van de Audi SQ7 TDI uw verwachtingen overtreft. Recht voor u toont het 12,3-inch HD-scherm van de optionele Audi virtual cockpit overzichtelijk en haarscherp alle gewenste informatie. De optionele ’S-sportstoelen plus’ en het optionele afgeplatte lederen sportstuur benadrukken het sportieve karakter van de Audi SQ7 TDI. Nog aangenamer wordt het met het optionele Air Quality-pakket en het optionele multicolour contour en ambient light.

Praktisch en comfortabel

De Audi SQ7 TDI kijkt niet op een paar centimeter. Met de optionele derde zitrij wordt uw auto een zevenzitter. Denkt u eerder aan het meenemen van spullen in plaats van passagiers? Klap de derde en tweede zitrij neer en u hoort nog net geen echo achterin. Optioneel zwaait de achterklep omhoog nadat u met uw voet onder de achterbumper hebt bewogen. Ook handig is het optionele vastzetsysteem in de kofferbak, met twee rails in de vloer en een telescoopstang om bagage te fixeren.

Tot in het kleinste detail sportief

De Audi SQ7 TDI overtuigt met zijn innerlijke waarden en met zijn uiterlijk. Diverse speciale S-elementen maken hem net even sportiever dan de Q7. Zo vallen aan de achterkant de verchroomde sierlijst op de achterklep en de speciale S-bumper met vier uitlaatopeningen op. Voor de wielen is er keuze uit lichtmetaal tot en met maat 22 inch. Met de optionele rode remzadels voegt u een extra sportief accent toe.
 

Een indrukwekkende voorkant

De Audi SQ7 TDI steekt zijn sportieve karakter niet onder stoelen of banken. Het opvallendste kenmerk aan de voorzijde is de octagonale singleframe-grille met verchroomde dubbele verticale spijlen. De speciale S-voorbumper is opgesierd met elementen in selenietzilver. Ook de fraaie koplampen zijn niet te missen. Optioneel werken die met de beste techniek die we in huis hebben: HD-matrix led-verlichting met laser voor het grootlicht, dynamische knipperlichten en een korte animatie bij het ontgrendelen en afsluiten van de auto.

SQ7