Audi Garantie

Op een Audi kunt u vertrouwen. Dat Audi zelf ook gelooft in haar eigen product blijkt wel uit de omvangrijke garanties die zij afgeven. Een kwestie van geloven in kwaliteit en service. Maak kennis met de uitgebreide garantiebepalingen via uw Audi-dealer in Friesland.

Gegarandeerd rijplezier

Koopt u een nieuwe Audi dan wordt deze standaard afgeleverd met uitgebreide garantiebepalingen:

Technische garantie

De garantietermijn voor een nieuwe Audi is twee jaar vanaf de datum van aflevering. Dit is de datum van het kenteken deel 1a van de eerste eigenaar. De tweejarige garantie termijn geldt tevens op originele Audi onderdelen en ruildelen, en de reparatiewerkzaamheden die in onze Audi garage plaatsvinden. Voor de technische garantiebepalingen geldt geen kilometerbeperking.

Carrosserie- en lakgarantie

Voor alle Audi modellen vanaf het modeljaar 1998 geldt een garantietermijn van 12 jaar op de gehele carrosserie. Gedekt zijn de herstelwerkzaamheden aan een carrosseriedeel die benodigd zijn door roestschade dat is ontstaan door oorzaken van binnenuit. Op de lak van uw Audi wordt 3 jaar garantie gegeven indien er sprake is van materiaal- en/of fabricagefouten. 

Lees alles over de garantiebepalingen in de Audi Service brochure.

Wilt u een uitbreiding op de standaard garanties? Ga naar Verlengde Garantie Audi.