Aircocheck Audi

Heeft u het gevoel dat de koelcapaciteit van uw airco afneemt of wilt u controleren of uw airco aan een onderhoudsbeurt toe is? Plan vandaag nog een afspraak in voor een aircocheck bij uw Audi-dealer in Friesland.

Aircocheck voor slechts € 19

Vrijwel elke nieuwe Audi heeft tegenwoordig een aircosysteem. Prettig om fris achter het stuur te zitten tijdens warme dagen, maar ook nuttig in koude en vochtige periodes om uw beslagen ruiten eenvoudig en snel te laten ontwasemen. Om uw airco in goede conditie te houden, is het verstandig om uw airco regelmatig te controleren. Tijdens een aircocheck controleren wij uw airco op de werking van de volgende essentiële onderdelen:

» Controle koelende werking

» Controle kwaliteit stof- en pollenfilter

Airco onderhoud nodig?

Uit de aircocheck kan naar voren komen dat uw airco onderhoud nodig heeft. In uw aircosysteem zit een bepaalde hoeveelheid koudemiddel dat na verloop van tijd bijgevuld dient te worden. Maar ook kan blijken dat er een defect of lekkage is. Is dit bij uw airco het geval, dan overleggen wij eerst de kosten met u. Bij akkoord zorgen wij dat de geconstateerde problemen zo snel mogelijk verholpen worden.

Vieze geurtjes verwijderen

Ruikt uw airco niet helemaal fris meer? Combineer de aircocheck met een airco geurbehandeling. Tijdens deze behandeling wordt uw airco grondig gereinigd. Naast vieze luchtjes worden ook micro-organismen verwijderd, zodat gezondheidsrisico's die kleven aan een niet schone airco worden beperkt. Nu kunt u de weg weer op met een fris en gezond aircosysteem. Ons advies is om één keer per jaar een airco reiniging uit te laten voeren. 

Maak nu een werkplaatsafspraak voor een aircocheck bij Aircospecialist Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.