Airco Onderhoudsbeurt VW Bedrijfswagens

Wilt u dat uw aircosysteem optimaal blijft functioneren? Laat uw airco met regelmaat onderhouden door een aircospecialist. Plan vandaag nog een afspraak in voor een airco onderhoudsbeurt bij uw Volkswagen bedrijfswagendealer in Friesland.

Houdt grip op uw reparatiekosten

Airco onderhoud valt niet onder een reguliere onderhoudsbeurt en wordt daardoor nogal eens vergeten. Zonde, want met regelmatig onderhoud blijft uw airco optimaal functioneren en voorkomt u onnodig hoge reparatiekosten.  U behoudt niet alleen de maximale koelcapaciteit, maar ook het hoge kwaliteitsniveau van de lucht die u inademt.

Airco Onderhoudsbeurt

In ieder aircosysteem zit een bepaalde hoeveelheid koudemiddel, olie en detectievloeistof. Door kleine lekkages en verdamping verliest uw airco jaarlijks kleine beetjes van deze vloeistoffen. Hierdoor neemt de koelcapaciteit van uw airco af. Tijdens een airco onderhoudsbeurt controleren wij het systeem op lekdichtheid en verwijderen wij eventueel aanwezig vocht. Vervolgens vullen wij uw airco met de benodigde vloeistoffen, zodat u weer veilig en fris de weg op kunt.

Gratis geurbehandeling

Laat u de airco onderhoudsbeurt van uw Volkswagen bedrijfswagen uitvoeren door Bourguignon, dan ontvangt u er een gratis airco geurbehandeling bij. Dit houdt in dat wij uw aircosysteem volledig desinfecteren en eventueel aanwezige bacteriën en schimmels verwijderen. Zo kunt u de weg weer op met koele, frisse én gezonde lucht. Dat is wel zo prettig.

Maak nu een werkplaatsafspraak voor uw airco onderhoud bij Aircospecialist Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.