Airco Onderhoud Volkswagen Bedrijfswagens

Wanneer heeft uw bedrijfswagen voor het laatst een airco onderhoudsbeurt gehad? Regelmatig onderhoud is belangrijk om de functionaliteiten te behouden. Plan vandaag nog een afspraak in voor airco onderhoud bij uw Volkswagen bedrijfswagendealer in Friesland.

Is uw bedrijfswagen toe aan airco onderhoud?

Merkt u dat de koelcapaciteit van uw airco afneemt of ruikt u onaangename luchtjes? Dit zijn duidelijke tekenen dat uw airco aan onderhoud toe is. Maar ook wanneer u geen duidelijke symptomen merkt, kan het zomaar zijn dat uw aircosysteem niet meer optimaal functioneert. Er kunnen schimmels en bacteriën ontstaan, die de kwaliteit van de lucht die u inademt aantasten. Met de airco onderhoud service van Bourguignon behoudt u de maximale werking van uw aircosysteem.

Inclusief gratis geurbehandeling

Kiest u voor de airco onderhoudsbeurt van Bourguignon, dan krijgt u er een gratis airco geurbehandeling bij. Tijdens deze behandeling wordt het aircosysteem gedesinfecteerd en worden bacteriën en schimmels verwijderd. Zo bent u zeker van een frisse geur in uw bedrijfswagen. De airco geurbehandeling is ook los te ondergaan.

De opties van onze Airco Service

Onze Airco Onderhoud service bestaat uit de volgende onderhoudsopties:

Maak nu een werkplaatsafspraak voor uw airco onderhoud bij Aircospecialist Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.