Terug

Acties

Dé Private Lease aanbieder van Friesland - Bourguignon

Dé Private Lease aanbieder van Friesland - Bourguignon

Wilt u onbezorgd rijden in een nieuwe auto zonder grote investering vooraf? Het abonnement maakt dit nu al mogelijk voor € 199 p/mnd.

Privé leasen

Voorheen was leasen alleen weggelegd voor zakelijk gebruik. Inmiddels is het ook mogelijk om privé te leasen. Of u nu werknemer, ZZP’er of AOW'er bent, u komt in aanmerking voor private lease als u over een maandelijks inkomen beschikt. Met Private Lease rijdt u tegen een aantrekkelijk maandtarief in een nieuwe auto. Bij Bourguignon heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan rijk uitgeruste modellen van de volgende automerken:

Onbezorgd rijden voor een vast maandbedrag

Met Private Lease weet u precies hoeveel uw maandelijkse autokosten zijn. In het vaste maandbedrag zijn namelijk alle vaste kosten inbegrepen. De enige kosten die voor uw eigen rekening komen zijn de brandstofkosten en eventuele bekeuringen. Het maandbedrag is onder andere afhankelijk van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. U maakt van te voren een inschatting, maar kunt dit aantal tussentijds wijzigen. Dankzij dit transparante en flexibele auto abonnement komt u dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Leasen of kopen?

Beschikt u niet over voldoende financiële middelen om een nieuwe auto te kopen? Dan is de keuze tussen leasen of kopen gauw gemaakt. Maar ook wanneer u wel over het benodigde aankoopbedrag beschikt, heeft leasen voordelen ten opzichte van kopen. Privé leasen is namelijk ideaal als u van zekerheid houdt. En vaak valt leasen een stuk voordeliger uit omdat de onverwachte kosten zijn gedekt. Bezit u een inruilauto? Geen probleem. De waarde van uw inruilauto wordt in mindering gebracht op uw maandbedrag. Zo kunt u nóg voordeliger leasen.

Voordelen van Private Lease

  • Geen groot aankoopbedrag nodig
  • Onderhoudskosten zijn inbegrepen
  • Elke twee of drie jaar een nieuwe auto
  • Volledig grip op uw autokosten
  • Geen restschuld of aanbetaling
  • Geen bijtelling